zondag 25 maart 2012

EOTD: Drop Me Into the Sea

Hoe lekkerder het weer, des te meer zin ik heb in fellere kleuren. En ja hoor, ook blauw/groene combi moest vroeg of laat weer verschijnen. Doet deze look jullie ook niet denken aan azuur-blauwe zee (inclusief een heerlijk verfrissende duik)?Weten jullie nog de prachtige Kiko Water Eyeshadow? Alleen al om de naam wilde ik deze kleur in mijn look verwerken. Ik gebruik hem vaak voor langs de onderste wimperrand, maar op mijn bovenste ooglid (droog aangebracht) bleek het toch niet zo'n succes te zijn. Dan maar redding in de vorm van een lichte shimery kleur uit mijn Inglot palette.De eyecatcher-kleur in deze look is een pigment van MAC genaamd teal, deze is in het midden van de bewegende ooglid aangebracht. Voor meer diepte en langs de onderste wimperrand heb ik donker-groene kleur uit Urban Decay The Black Palette gebruikt. Ik heb dit paletje weer helemaal herontdekt! De kleuren vallen eigenlijk mee, ze zijn alles behalve saai-donker en passen echt bij heel veel looks. Het resultaat van deze mengelmoes van blauw en teal is bijna een 3D blauwe look (eeeuhm, of zoiets :P). Perfect voor dit weer, mooie knal-kleurtjes voor in het weekend.

13 opmerkingen:

 1. Wauw! Vooral die aquagroene touch die erdoor heen zit vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn, zo'n knallende look. En past ook mooi bij je oogkleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie look :) perfect voor de zomer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, prachtig gedaan weer! De pigmentatie in deze look is ook geweldig gewoon! Staat je echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. schitterende look, lekker fleurig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oeee love it :D staat je ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen