donderdag 8 maart 2012

EOTD: It's All Grey and Sexy

Happy international women's day! Eeeehm, watte? In Nederland wordt het, volgens mij, nooit gevierd... best zonde eigenlijk, het is niet voor niks een internationale feestdag. Even kijken of mijn vriend vandaag aan bloemetjes heeft gedacht... ;)

Maar goed, vandaag een eye of the day! Ik had mij laatst bedacht dat ik echt gek ben op grijze oogschaduw. Ik heb het al wel eens gezegd: grey is the new black en ik blijf erbij. Grijs staat altijd classy, smokey en alles wat je ermee wilt bereiken! Het is een sexy kleur die ook heel geschikt is voor neutralere dagelijkse looks. Maar het is ook een kleur die makkelijk te combineren is, bijvoorbeeld met (komt ie weer) een opvallende kleur langs de onderste wimperrand. Dus laat ik maar aan jullie presenteren: grijs met een groene twist.Eigenlijk heb ik niet veel grijze oogschaduws (een idee voor op de wishlist? neeee, ik heb genoeg!). Vaak grijp ik ook naar mijn grijs Rimmel paletje, waar in ieder geval goede blend-kleuren zitten. De licht-grijze kleur in deze look is Chameleon van Senna, mooi grijs-achtig met een bijzondere gloed. Voor meer diepte heb ik niet alleen Rimmel kleuren gebruikt, maar ook good old Saturn-dag Nightfever van Catrice. Ook in The Dangerous Palette van Urban Decay zit een hele mooie midden-grijze kleur, perfect voor bij deze look.De groene kleur langs de onderste wimperrand is een oogschaduw van Wet 'n Wild. Eigenlijk valt deze kleur nauwelijks op met al dat grijs er omheen. Best grappig eigenlijk... pas als je goed kijkt zie je hoe mooi dat staan, juist omdat het zo subtiel is. Onder de wenkbrauw een flinke highlighter, dus dan maar ook op mijn gezicht hetzelfde... maar dan van Nars. ;) Voor de rest rustige blush en lipkleur.. mijn interpretatie van een vrij rustige look. Helemaal vrouwelijk! :)

12 opmerkingen:

 1. Wauw mooie ooglook hoor!
  En Happy international women's day indeed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige look! Ik ben ook dol op grijze oogschaduw, vooral omdat ik blauw/grijze ogen heb. En het past ook altijd overal bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. erg mooi maar mag ik vragen wat er met je wenkbrauw is gebeurd? of groeit er mischien niks meer? niet lullig bedoelt ofzo hoor

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dikke wenkbrauwen stonden mij nooit. had het al vroeg door. nu zou ik ze wel ietsje voller willen, maar helaas.. ;)

   Verwijderen
  2. okee nee ik heb t zelf ook een beetje t groeit zo moeilijk trug!daarvoor was ik nieuwsgierig!thanks

   Verwijderen
 4. Vooral die groene touch vind ik gaaf eronder! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij maakt altijd zo'n mooie ooglooks ! Het groene lijntje staat leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi gedaan, leuk dat je er een groen accent aan hebt toegevoegd :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie look! De kleur van je ogen komt echt tot zijn recht!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Verryyyyyy prrrrettyyyyy!! En inderdaad...sexy!

  BeantwoordenVerwijderen