dinsdag 20 maart 2012

EOTD: Sunshine Sakura Tree

Afgelopen weekend konden jullie mijn eerste-lente-dag-outfit zien... met een bijbehorende look, waar ik vandaag nog bij stil wil staan. Normaal stem ik de oogschaduwkleuren altijd op mijn outfit af. Maar dit keer had ik alleen "lente" in mijn hoofd... en dit betekent: hallo, vrolijke felle kleurtjes! Nou ja, fel, ik heb het nog best rustig en bescheiden gehouden. Een lichte regenboog. ;)Bijna de hele look heb ik gemaakt met de kleuren uit mijn Coastal Scents palette. Alleen aan de onderkant heb ik een klein beetje Urban Decay toegevoegd (vooral mijn favoriete Electric potlood). Aan de binnenkant van mijn oog heb ik glitters gebruikt.. geen idee meer welk merk dit is, het zit nu in een klein zakje. Maar die glitters zijn pretty! Op de foto's lijken ze goud, maar bij normaal licht waren ze meer roze... en in de verpakking blauw!Eyeliner kon eigenlijk wel iets dikker. Het gevaar bij zulke looks (zonder donkere crease en met een hele lichte basis) is dat het er snel "moe" uitziet, vooral met een dun eyeliner-lijntje... ik ben vast niet de enige, toch? :) Maar goed, dit keer viel het toch nog mee. Het geheel werd heel fris, kleurrijk en lente-achtig - precies wat ik nodig had. Oh ja, en voor diegene die benieuwd waren naar het effect van MAC Florida creamblush - hier heb ik het over foundation heel licht aangebracht, iets afgepoederd en een beetje Flormar blush toegevoegd voor de glans. Hij valt dus echt reuze mee op de huid; wees daarom niet bang voor felle roze blushes, vooral creamblushes (perfect blend-able).

10 opmerkingen:

 1. heel mooi :) zeker iets die ik ook zou dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw heel mooi! Staat je goed hihi, alhoewel dit iets teveel kleur voor mij zou zijn xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij staat toch wel met alles he ! Supermooie look !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleuren combinatie's vind ik heel erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, dat roze is zo vet gedaan!! Doet me aan van die paddestoel yoghurt snoepjes denken, als je snapt welke ik bedoel XD

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie combinatie van kleuren gebruikt, ben erg fan van de kleurtjes onder je ogen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw prachtige look! Je kan zoveel kleurtjes hebben jij, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen