vrijdag 16 maart 2012

Lente favoriet: War Paint van Topshop

Eens in de zoveel tijd heb ik weer een favoriete nagellak-kleur die ik helemaal bij het seizoen vind passen en die... die helemaal te gek is! :) En zo is het ook met deze kleur. Dit lakje van Topshop kocht ik in Londen (Oxfordstreet, baby!) en uiteindelijk vind ik hem leuker dan verwacht. Dit wordt mijn ultieme lente/zomer kleur!Ik heb wel meer rode en felle roze kleuren, maar deze is wel erg bijzonder. Hij is het namelijk helemaal. Soms lijkt hij meer roze/koraal en soms knal rood. Sinds mijn nagels iets korter zijn gevijld, vind ik fellere kleuren ook echt veel leuker staan. Deze kleur zou op langere nagels misschien een beetje ordi lijken... maar zo... nee, dit is wel heel erg leuk. Oh ja, en dan de coole naam van deze kleur: War Paint! Trouwens... raar, aangezien dit lakje bij Valentijn's stuff stond... Dit is, volgens mij, geen LE, ik had hem namelijk op de site van Topshop laatst nog gespot.De kwaliteit van dit lakje is helemaal top. Het aanbrengen gaat heel soepel, het borsteltje werkt fijn. De droogtijd was oké, maar ik gebruik altijd extra druppels hiervoor. Ik heb dit lakje bijna een hele week gedragen en ik wilde hem daarna weer bijna opnieuw aanbrengen - dit is zo'n feestelijke zomerse kleur! Kom maar op met die zon! ;) Oh ja, nagellak van Topshop is ook nog eens vriendelijk geprijsd: 5 pond (ongeveer 7 euro).

11 opmerkingen:

 1. precies rood met een roze glans :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een apart kleurtje. Op de ene foto lijkt ie weer meer naar koraal te neigen en op andere foto is ie weer rood. Best tof ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur!
  Bijzonder kleurtje, houd ik wel van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een heel leuk rood lakje! Topshop heeft echt leuke dingen ook :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een prachtig rood lakje. Fijn dat de textuur zo goed is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit lakje schreeuwt mijn naam, kijken of ik hem kan vinden als ik in Londen ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleur, hij neigt inderdaad precies naar rood of roze, afhankelijk van hoe je ernaar kijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooie kleur! En echt zomers inderdaad, ga je vast vaak dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit is een kleur rood die makkelijk te dragen is. Ik doe normaal nooit zo snel rood op ben meer van het roze maar deze kleur rood is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen