woensdag 7 maart 2012

Love Sale: DA -25% shoplogje

Tot en met deze week heeft DA wel een hele coole actie: 25% korting op alle make-up. Natuurlijk kon ik het niet weerstaan... vooral wetend dat DA bij mij in de buurt ook merken als Revlon en Deborah Milano verkoopt. Na weer een aanval van "ik-kan-echt-nooit-kiezen"-syndroom te hebben gehad, heb ik deze drie producten meegenomen...Twee foundations! Jawel! Ik heb al zoveel foundation, maar ze passen lang niet allemaal bij mijn huid... en ik kwam erachter dat het mij gewoon niet gaat lukken om een daarvan voor de zomer op te maken ('s zomers draag ik alleen poeder). Maar ik wilde al zo lang Revlon ColorStay foundation hebben! Een hele tijd geleden had ik deze foundation in mini-formaat. En oh, wat was die fijn! Zoals jullie ook in mijn review van toen konden lezen vond ik variant voor normale / droge huid zelfs fijner dan voor vette / gecombineerde huid.. en dat met mijn vette huid! Dus ja, na lang twijfelen heb ik besloten om toch mijn toenmalige favoriet mee te nemen in de kleur 200. Nude. En onder het motto "waarom niet NU genieten van make-up waar je altijd al naar nieuwsgierig was?" heb ik dus nog een foundation meegenomen... van Deborah Milano, special voor vettere huid (bevat rijsten zijde). De kleur die ik heb uitgekozen is 01.Fair... je zou toch denken dat deze voor hele bleke huidjes is. Er waren nog twee lichtere kleuren, dus misschien een goede tip voor sneeuwitjes onder ons :)Ook heb ik Atomic Red lipstick van Deborah Milano meegenomen in de kleur 12. Rossetto. Dit is al mijn tweede lipstick van dit merk, de eerste beviel niet zo qua kleur... maar deze kleur, love it! Het is roze/rood, lekker fel, maar toch best draagbaar. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik er niet weg van ben, maar misschien moet ik hier een apart artikel over schrijven.

Al met al was dit dus een koopje. Beide foundations waren uiteindelijk ongeveer 10 euro per stuk, super voordelig. Trouwens, die Revlon foundation is mijn eerste foundation zonder pompje... ik dacht dat het een geklier zou worden, maar in de winkel kwam ik erachter dat het meeviel: goed schudden voor gebruik en dan het flesje voor 2 seconden onderste boven op je handpalm houden (foundation is vloeibaar en komt er zo uit). Kortom, ik kan niet wachten om mijn nieuwe goodies te gaan gebruiken!

13 opmerkingen:

 1. Wat een leuke aankopen. Vooral die lipstick, supermooi kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Snif, mijn DA verkoopt geen Revlon of Deborah Milano! :( Anders was ik ook wel even lekker gaan shoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb die Deborah Milano COmfort Mat ook en hij is echt heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben heel benieuwd naar de foundations. Vooral die zonder pompje.
  liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Revlon foundation is ook een van mijn favorieten ! En de lipstick is mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die lipstick is prachtig!
  En bij kortingen kan ik ook nooit kiezen. Kom ook altijd met meerdere dingen thuis "omdat ik niet kon kiezen welke ik moest nemen, er is zóveel keuze" haha :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk! Ik heb de colorstay foundation ook, maar hij is me soms iets te dekkend, verder is hij best fijn :).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt leuk geshopt, onder het motto van 'je kan nooit genoeg hebben'. Ik begrijp je volledig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit artikel en alle andere foundation aanbiedingen had ik niet willen zien, ik mijd de DA deze week nog. Natuurlijk ben ik wel erg nieuwsgierig naar de foundation van Deborah Milano.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn, zo'n sale! Die Revlon Colorstay wil ik ook al maanden proberen...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh, goeie aanbieding!! Die lipstick is echt zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen