donderdag 15 maart 2012

MAC Shop Cook goodies

Afgelopen weekend heb ik weer eens lekker geshopt... Wat was het lang geleden dat ik in Utrecht was (tja, je woont er wel in de buurt, maar dan ook nog tijd vinden). Een uitgebreid verslag (lees: shoplog) hierover kunnen jullie binnenkort verwachten. Waar ik vooral voor ging was de nieuwe MAC Shop Cook collectie...Een collectie met knal kleurtjes - vanaf de eerste persberichten had het mijn aandacht. Een beetje 70's gevoel krijg ik bij deze verpakkingen, ik word er vrolijk van! Alleen wel weer erg jammer dat het alleen de omhulsel is... vanbinnen is het de normale zwarte MAC verpakking, niks spannends.Deze collectie bevat ook 3 super mooie quatro-palettes (vooral die met blauwe kleuren stond op mijn wishlist... maar zoiets heb ik al), felle nagellakjes en lipsticks, lippenbalsems... en ik zal ongetwijfeld nog iets vergeten zijn. Ik koos voor creamblend blush en kissable lipcolour.Een felle roze creamblush? Yes, it's so me! Ik kan er niet omheen, ik kan ze niet weerstaan... de kleur Florida (OMG, ik wil erheen!) moest ik natuurlijk hebben. De blush ziet er "normaal", best hard uit, maar het is natuurlijk een cream. Hij is smeuïg bij het aanbrengen, laat zich heel makkelijk verdelen en droogt poeder-achtig op. De kleur kun je opbouwen, je hoeft echt niet voor een overdreven Barbie-pop effect te vrezen.Kissable lipcolour is een soort lippenstift in gloss-vorm. Eigenlijk wat de laatste tijd bij meer merken populair wordt. Een van de fijnste eigenschappen van dit soort producten is dat de kleur heel intens is en lang blijft zitten. Ik koos voor licht-roze Enchantée, omdat je nooit te veel nude kleuren kunt hebben. ;) En wauw, wat is die fijn! De kleur is dekkend, maar niet te (een donker wondje op mijn lippen bleef je van dichtbij nog wel een beetje zien). De geur - tipisch MAC, aangenaam zoet. De kleur blijft prima zitten, vooral zonder al te veel te eten en te drinken zien mijn lippen er urenlang mooi uit. Ook gaat hij nauwelijks in de lijntjes zitten en droogt mijn lippen daarom niet uit (wat vaak wel het geval is bij dit soort producten).De swatches! Licht aangebrachte / uitgeblende blush, blush niet geblend / opgebouwd, kissable lipcolour. Perfecte kleurtjes om elke look mee af te maken. Eindelijk weer een limited edition naar mijn smaak... :)

17 opmerkingen:

 1. De collectie spreekt me niet zo aan maar dit is wel some darn pretty pink !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooo ik vind beide producten echt gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw echt een spetterende blush :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook het een en ander gekocht. Heel mooi de lipcolour. I love them.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo vrolijk! Mooie producten heb je weer gescoord :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een prachtige producten;D Vooral de blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die blush is écht prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooooh wat leuk dat je Florida hebt, ik wou hem ook zo graag! De Kissable Lipcolours zijn echt fijn hé :).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben erg benieuwd hoe Florida je staat. Ik heb hem ook in mijn handen gehad, maar ik vond hem net even té. Hij ziet er wel echt prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zien er beide prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige spulletjes heb je gekocht, lekker roze :-D

  BeantwoordenVerwijderen