woensdag 21 maart 2012

MAC Viva Glam Nicki

Ik heb helemaal niks met Nicki Minaj, ik begrijp haar muziek niet. Maar zij is kleurrijk en opvallend, en daarom begrijp ik haar samenwerking met MAC volkomen. Ook Ricky Martin heeft een eigen Viva Glam balsem dit jaar. Het is een simpele doorzichtige balsem. Leuk bedacht, maar aangezien ik toch al veel balsems heb (lippenstiften niet...?) heb ik alleen voor Nicki lipstick gekozen. En wat is die weer mooi!Het typeert alle Viva Glam lipsticks: ze zijn draagbaar en opvallend tegelijk. Zo'n lipstick die bij heel veel huidskleuren zal staan. En je draagt natuurlijk bij aan een goed doel. Twee jaar geleden was ik heel blij met mijn Gaga gloss en dit jaar is het tijd voor meer kleur - hello, Nicki!Nicki lipstick heeft een satin finish en, verrassend genoeg, is deze bijna helemaal mat (met een heel klein beetje glans) en heel dekkend. Love it! Het gemak van het aanbrengen en aangename typische MAC (vanille) geur maken deze lipstick heel fijn. De kleur.... wauw! Het is roze, koraal en alles wat ertussen in ligt. Het is geen mega felle kleur, maar hij valt zeker op. Prachtig voor als je felle lippen wilt, maar niet gelijk voor fel rood of roze wilt gaan. Nude met een speelse, gedurfde touch - daar hou ik wel van.

12 opmerkingen:

 1. Vraagje: Lijken je tanden snel geel bij het dragen van deze lipstick?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hij valt echt mee hoor, qua gele ondertoon. geen last van gelere kleur. heb dat veel sneller met rode warmere kleuren, maar deze is nog best zacht, dus misschien valt het daardoor mee.

   Verwijderen
 2. Ik had hem al gezien en vind hem super !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij staat jou heel mooi maar ik denk dat dit teveel een Barbie kleurtje is voor mij hehe

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is erg mooi, en heel speciaal ook. Ik heb geen enkele kleur in mijn collectie die erop lijkt. De vraag van de gele tanden, daar ben ik ook wel benieuwd naar, omdat de lipstick een gele ondertoon heeft, had dat me zelf ook al afgevraagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleur maar weet niet of hij mooi zou staan bij mij. Ben in ieder geval wel benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zie 'm overal! I want <3!
  Gelukkig zaterdag naar Amsterdam, dus daar maar zien te scoren. Anders ga ik huilen (en dan koop ik 'm in april wel in Utrecht!)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hem ook en ik vind hem echt prachtig! Ik heb ook helemaal niets met Nicki. Ik irriteer mij alleen maar aan haar, omdat ze tegenwoordig in ieder liedje zit zowat. Ik ben wel echt fan van lipstick en ook de lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de kleur prachtig, en helemaal jou! Heb hem zien staan, niet meegenomen, en nu...tja...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kleur! Ik heb ook niks met Nicki maar deze kleur maakt me helemaal blij! Klinkt trouwens goed, lipsticks die naar vanille ruiken. Misschien moet ik zo'n MAC lipstick toch maar eens proberen..

  BeantwoordenVerwijderen