donderdag 1 maart 2012

Monsoon Siren Nail Polish Collection

Zoals jullie in mijn London Oxforstreet haul konden zien, heb ik een mooi setje nagellakjes gescoord bij de winkel Monsoon. Eigenlijk staat Monsoon altijd voor ├╝ber-vrouwelijke jurkjes en hele leuke accessoires. Een vriendin van mij raadde mij sowieso al aan om Monsoon in Londen te bezoek en zij had helemaal gelijk: ook qua kleding is Londense Monsoon tig keer beter dan die zielige afdeling bij onze lokale V&D. Maar tot mijn verbazing hadden zij ook setjes nagellak! Deze drie felle kleuren met bijzondere shimmer moest ik gewoon hebben!De flesjes vond ik gelijk al apart en ook weer - super vrouwelijk. Ik dacht eerst dat er stickers op de dopjes zaten, maar het is dus niet zo, het is gewoon een patroontje. De kwaliteit van alle drie nagellakken verbaasde mij enorm... wow, dit is echt goed! Nagellak dekt in een keer prima, maar in twee keer is het resultaat perfect (de paarse heeft de meeste glitters en daarom is de eerste laag het minst dekkend bij deze). De droogtijd en houdbaarheid zijn ook super, maar ook het aanbrengen zelf - gaat heel soepel (want: niet te dun en niet te dik). Hele fijne nagellakken om mee te werken! Maar dan de kleuren...Ruby Siren is een diepe chique rode kleur met hele fijne glans-shimmer.Golden Siren is een prachtige gouden kleur, die bij bepaald licht zelfs naar bronze neigt. Hier zit ook weer glans-shimmer in, die vooral het effect in de zon heel bijzonder maakt.Purple Siren heeft een donkere basis met veel paarse glitters. De laatste tijd ben ik gek op dit soort kleuren. Zo lijkt een donkere nagellak nog extra bijzonder en iets interessanter. Het verwijderen gaat alleen helaas minder snel dan bij de rest. ;)

Kortom, ik ben echt onder de indruk. Voor dit setje heb ik, volgens mij, rond 20-25 pond betaald (30 euro?) en dat viel mij nog enorm mee voor drie lakjes... en al helemaal zulke kwaliteitsbeauties. Bij een andere filiaal van Monsoon zag ik ook pastel-kleurig setje. Ook deze leken mij enorm mooi, maar dit zijn toch wel de echte eyecatchers.

13 opmerkingen:

 1. Purple Siren vind ik erg mooi:D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn echt prachtig! Wat een fijne ontdekking!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi! Heel chique kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WOW, ik ben meteen fan van de eerste en derde. Wat een super mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleurtjes!
  Ik ken het merk niet, maar het zien er wel goede nagellakjes uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het leuke kleurtjes. Prachtige glitters.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die laatste!! Die is echt prachtig :) Ik heb verder nog nooit gehoord van 'Monsoon'..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooooh, purple siren is echt prachtig! Ze zijn eigenlijk alledrie heel mooi, maar die laatste springt er echt uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kleuren, al ben ik geen fan de finish van de eerste twee kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een aparte, maar prachtig kleuren. Ik kende het merk zelf ook niet, leuk om weer een onbekend merk te zien. Ben ook nog steeds dol op mijn Jouvert producten! Die eyeliner was zeker een goede tip!

  BeantwoordenVerwijderen