maandag 5 maart 2012

NARS illuminator, cheek and lip set

Een van de merken waar ik vooral benieuwd naar was, toen wij naar Londen gingen, was ongetwijfeld NARS... Ik weet nog toen ik voor het eerst hier kennis mee maakte.. Het was echt heel lang geleden, in Parijs.. Ik stond dit merk te bewonderen bij Sephora. Vooral de blushes waren ongelooflijk mooi. Toen nam ik toch een duo-oogschaduw mee, die ik inmiddels weggegeven heb... het was toch niet wat ik ervan verwacht had... Maar een NARS blush stond nog zeker op mijn wishlist. En nee, niet de meest bekende (Orgasm). Ik heb veel dupes van deze kleuren, dus waarom zou ik hem ook nog aanschaffen? Oké, ik heb hem wel geswatched and I wasn't impressed.Wel had ik twee andere kleuren op het oog.. tot mijn verbazing zaten beide kleuren ook nog eens in een set met andere NARS bestsellers. Dit setje heeft zo'n 30-35 pond gekost en dat vond ik een prima prijs, vooral als je weet dat NARS producten best duur zijn. Let op, dit zijn geen fullsize producten, maar er zit alsnog veel in. Deze Illuminator, Cheek and Lip Set ging daarom natuurlijk mee naar huis. Wat zit er allemaal in? Illuminator (vloeibare highlighter) in de kleur Orgasm (oké, dan maar de bekendste kleur in deze vorm), duo-blush in de kleuren Desire en Amore en lipgloss in Turkish Delight en Greek Holiday.Ik ben zeker fan van vloeibare highlighter aan het worden. Daarom was ik extra blij dat deze in het setje zat. Ik breng deze illuminator tussen mijn oog en mijn wangen (zo ver mogelijk van mijn neus) aan over mijn foundation. Als je daarna de blush aanbrengt dan geeft dit een heel bijzonder effect. Deze vloeibare highlighter blijft ook nog eens prima zitten. En de kleur... I love it. Het is geen mega opvallende, extra shimmery highlighter. Hij is juist heel subtiel, maar zorgt wel voor een mooi effect. Ook al is hij duidelijk perzik-achtig van kleur, vind ik hem niet per definitie warm. Hij past net zo makkelijk in een koudere look.Het blush-duo... Deze heb ik al best vaak gebruikt, ook voor looks die jullie afgelopen tijd hebben kunnen zien. Als ik het even niet meer weet dan pak ik tegenwoordig een van deze kleuren - altijd goed. Amour is een opvallende Barbie-roze kleur. Desire is neutraler, ik zou hem bijna zacht rood willen noemen, maar dat is hij natuurlijk niet. Desire is meer een bronzer-achtige kleur, die je ook weer makkelijk als blush kunt gebruiken. De ondertoon is niet al te warm en zal zeker bij verschillende huidskleuren passen. NARS blushes zijn van zichzelf prima gepigmenteerd, maar je kunt ze ook makkelijk opbouwen. Deze blushes hebben een beetje een hardere structuur, alhoewel je er wel snel aan went.Last but not least: de glosjes. Dit zijn de mini varianten, maar oh zo handig om mee te nemen! Turkish Delight is al een bekende in mijn stash, hier heb ik al eerder een review over geschreven. Bij mijn fullsize vroeg ik mij al af of die klei-achtige geur normaal was... nou, dit is inderdaad een eigenschap van NARS glosjes... erg jammer, ook omdat ze een beetje een bittere nasmaak hebben. De kleuren zijn ook hier prachtig. Terwijl Turkish Delight een beetje licht wazig roze is, heeft Greek Holiday een fijne bronze-achtige shimmer en beige ondertoon. NARS glosjes zijn fijn in gebruik, maar blijven helaas niet super lang zitten.En dan de swatches! Blush, illuminator en glosjes. Het is denk ik wel duidelijk dat ik geen fan van glosjes ben, maar dat de rest mij prima bevalt. Aan het begin dacht ik dat ook de textuur van blushes een issue zou kunnen worden, maar uiteindelijk viel het dus zeker mee. Ook had ik nog oogpotloden van dit merk willen meenemen, maar helaas zag ik ze toen niet... dat wordt dus reden nummer 700 om weer naar Londen terug te gaan. ;)

11 opmerkingen:

 1. Zag je de potloden niet? Had me even geroepen dan! Ze staan rechts op de counter :) Maarre, altijd beter om nog eens terug te gaan :) Wanneer???? Dit is een heel mooi setjes trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Illuminator is echt prachtig en die blushes lijken me ook fijn. Mat is eigenlijk wel zo fijn, soms krijg je al zo snel een glitter overdosis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie set! Die blushes vind ik mooi! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben altijd blij met zo'n setjes. Ik heb toch altijd de indruk dat het dan een goede deal geweest is, zelfs als de producten niet helemaal fullsize zijn en dat ik ze dan eerst deftig kan proberen en gebruiken voor ik de fullsize koop. Dat gezegd zijnde, zijn er ook wel een paar Nars blushes die ik wil hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig setje ! Das idd een mooie deal, al is het niet fullsize, wanneer maak je ooit echt een product op he ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo klein zijn de producten niet en een full size maak je bijna nooit op, dan ben je gewoon beter met kleinere versies :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo'n mooie producten! Ik heb nog nooit iets van Nars geprobeerd omdat ze moeilijk verkrijgbaar zijn hier :(.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is die blush ook geen fullsize? Hij lijkt namelijk best wel groot op de foto.

  Waar heb je hem trouwens gehaald? Bij Selfridges toevallig? En waren er meer setjes?

  Sorry voor de vele vragen :P Ik heb nog niks van NARS en ik ga eind april/begin mei eindelijk weer naar Londen dus dan wil ik eindelijk wat NARS dingetjes kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nee joh, maakt niet uit, vragen zijn leuk :)
   ja, volgens mij was het Selfridges, er zijn verder volgens mij niet veel Nars verkooppunten.
   nee, dit setje was in een variant. dit zijn de enige echte bestsellers :)
   die blush is volgens mij ietsje kleiner, het zal wel een gram of zo schelen, maar uiteindelijk valt het bijna niet op en je doet er echt eeeeeuwen mee.
   Londen is fun! Alvast super veel (shop)plezier daar :)

   Verwijderen
 9. Wat een mooie make upjes! fijne prijs ook, zeker voor Nars :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Schitterent setje en de blushes zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen