vrijdag 9 maart 2012

Nieuwe Catrice kleuren: Hip Hop meets Britney

Whoohoo, Catrice heeft weer nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd! Natuurlijk moest ik het zelf zien.. swatchen. Als er een budget merk is dat goed is in pigmentatie, dan is het zeker Catrice. En nu is gebleken dat Catrice ook heel goed weet wat pigmentatie in matte kleuren betekent....Toen ik swatches van Hip Hop On The Tree Top zag, werd ik verliefd. Wat een prachtige diepe donker-groene kleur! En ook nog eens een hele matte kleur! Een probleem: ik draag bijna nooit groen (met look van gisteren als uitzondering). De enige groene tint die ik vaker draag dan anderen is mos/leger-groen, maar dit is heel anders groen. Ik zou er ontzettende spijt van krijgen als ik deze niet had meegenomen... en voor de prijs hoef je het bij Catrice niet te laten.Oké, dan maar nog even een paar highlighters swatchen.. gewoon swatchen, niet om mee te nemen. Oh waaaaw, welke is dit? Oops, Nude Did It Again! bleek ook een nieuwe kleur te zijn. Sinds wij van Koren hebben geleerd dat highlighter mat hoort te zijn, ben ik opzoek gegaan naar een matter exemplaar... oké, met een spannende gloed. En deze is het helemaal! Hij is bijna volledig matte, maar je ziet ook een beetje subtiele roze/gouden gloed. Love it! Dit is echt zo'n highlighter die overal bij past.De swatches zijn heel licht gemaakt. Zei ik al dat Catrice goed was met pigmentatie? ;) Het lijkt trouwens of de verpakkingen een beetje stroever zijn geworden, maar uiteindelijk zullen al mijn Catrice oogschaduws in mijn Z-palette belanden.

7 opmerkingen:

 1. Gaaf zijn ze hè! Ik vind ze ook echt geweldig en zeker voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind ze beide errrrug mooi!
  Ook zo fijn van Catrice is dat ze goed zijn én een budget prijsje hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie pigmentatie weer, en de prijs is zo leuk hé :.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super pigmentatie voor z'n mooi prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kleuren. En ik sta echt wel verbaasd van de pigmentatie, wist dat helemaal niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die highlighter ga ik halen, zeker en vast!

  BeantwoordenVerwijderen