woensdag 28 maart 2012

NOTD: Golden Rose Holographic #102

Tijdens de huishoudbeurs ben ik dit jaar weer langs de stand van Golden Rose geweest. Terwijl ik vorig jaar nog make-up van dit merk heb meegenomen, dit keer besloot ik om het niet te doen. Op een of andere manier trekt het mij niet zo (met een uitzondering: de prachtige multicolor gloss). Maar nagellakjes... oh ja, daar is dit merk goed in.Dat de holographic colors van Golden Rose prachtig waren, wist ik wel. Het was dan ook heel moeilijk kiezen... maar eigenlijk niet omdat er zoveel keuze was, maar meer omdat alle kleuren op elkaar leken. Ik ben een grote fan van holographic lakjes, maar het is toch wel jammer als je wel het effect krijgt en niet de goed zichtbare basiskleur. Bijvoorbeeld als basiskleur roze niet heel anders is dan blauw - erg zonde dit. Nou ja, oké, je zag wel een verschilletje, maar toch... kortom, moeilijk kiezen.Ik koos voor nummer #102 en guess what? Naar mijn idee was dit de licht-blauwe variant, maar het kan dus net zo goed een zilveren zijn. Ach ja, ook een zilveren hilographic had ik nog niet. De kleur is op zich zelf al mooi, ook zonder zon kun je zien hoe bijzonder hij is, je ziet namelijk een beetje shimmer ook bij normaal licht. Maar in het volle licht/zon is het effect op zijn mooist. Alhoewel, als ik heel eerlijk ben, dit is natuurlijk geen China Glaze. De kwaliteit van dit lakje is verder prima: hij is niet heel waterig, het aanbrengen gaat makkelijk, dekking in 2 lagen volledig en droogtijd.. tja, nooit geduld voor, dus dan maar Essence druppels. ;) Het formaat is ook nog eens (klein maar) fijn, er zit 5,5 ml in. De prijs weet ik niet precies meer (vooral dankzij de jaarlijkse Huishoudbeurs-aanbiedingen), maar dit zal ergens rond 3 euro liggen. Het merk Golden Rose is verkrijgbaar online via verschillende webshops.

11 opmerkingen:

 1. Ik ben zelf niet zo'n fan van 'holo' lakjes, ik wet eigenlijk niet waarom...het trekt mij gewoon niet zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een prachtige nagellak;D Ik vind holografische nagellak altijd zo mooi;D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! En wat heb jij mooie nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw <3 Ik vind in tegenstelling tot Peggy holo juist supertof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het echt een heel leuk lakje! Ik kan echt heel vaak staren naar zo'n lakjes, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie lak, holo is altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow mooi hoor! Ik hou van holo's! Maar je komt er zo moeilijk aan!

  BeantwoordenVerwijderen