zaterdag 3 maart 2012

Pink Pictures #2

Sinds ik leuke reacties kreeg op Pink Pictures #1 heb ik besloten wat vaker de camera van mijn telefoon te gebruiken... met als resultaat: vandaag nummero 2!Op het station in Brussel... om alvast een beetje in UK stemming te komen. Gemaakt van plastic flessen (dat is pas recycling!)
Uitzicht uit het hotel in Londen. Stationsgebouw Paddington.
Zak M&M's uit M&M's World! Deze kon je voor 1 pond meenemen bij aankoop boven een bepaald bedrag (als echte toerist ging ik natuurlijk over dat bedrag heen :P). Dit is nu ook de achtergrond van mijn privé-telefoon.Een collega had cursus cupcakes bakken gedaan (schijnt helemaal hip te zijn). En dit was nog overgebleven na een vergadering.. wat wij netjes met z'n 7'en hebben gedeeld. ;)
Mijn handschoentjes! Jullie hebben ze vast ook in onze Londen filmpjes gespot. Deze had ik, volgens mij, vorig jaar bij River Island gekocht en die gebruik ik altijd voor in de auto (heerlijk warm!).
Weten jullie mijn doll eye look van laatst? Dit was ervan overgebleven de volgende ochtend... :P Dat was dus de eerste keer sinds jaren dat ik met make-up heb geslapen. Zonde, maar ach ;)Rode buurt in Brussel... :P Sorry, moest het gewoon op de foto zetten. Amsterdam lijkt opeens chiquer! Haha, oké, ander onderwerp.
Zeeland! Prachtig om te zien, wat een ruimte.
Jaja, check mijn kilometer-stand... nee, je ziet niet dubbel. ;)Skiën met collega's in Oostenrijk. Nou ja, skiën... vooral van uitzicht genieten...
...en ook van een heerlijk koel watertje... met helm voor de vorm...
...maar ook vooral apré-skiën! :) Heel taktisch, hoor, de hand van iemand net voor mijn gezicht... :P Gare foto, maar dit was zeker de leukste avond. En herken de nagels van de beautblogger... ;)

6 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! En ohh, die M&MS! En wat een schattige handschoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's allemaal. De handschoenen zijn zo schattig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's ! En nou heb ik zin in m&ms :d

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Mag je idd vaker doen zo'n artikeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen