zondag 11 maart 2012

Pro aan het woord: Linda (Enchantra)

Een tijdje geleden konden jullie vragen bedenken aan Linda van de webshop Enchantra. Vandaag kunnen jullie het resultaat zien! Het filmpje was uiteindelijk bijna een uur lang, ik moest dus echt heel veel wegsnijden, maar ik hoop dat dit alsnog een goede impressie geeft van Linda en (het hebben van een eigen) webshop. Enjoy!En zo konden jullie resultaten van onze dare in actie zien. ;)
In het filmpje heeft Linda het ook even over het goede doel gehad, waaraan jullie kunnen bijdragen door make-up te doneren die je toch al niet gebruikt. Wil je hier meer over weten? Je kunt hier alles daarover lezen. Mocht je trouwens meer over / van Linda willen weten, dan kun je je vraag hier in de comments of bij Linda op de blog achterlaten.

Enjoy your sunday!

10 opmerkingen:

 1. Wat een leuk, gezellig intervieuw. Ik sluit me ook helemaal bij Linda aan wat haar mening over sprookjes betreft :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je onze vragen ook hebt gesteld. Leuk om te horen dat ze van iets kleins, iets groots heeft gemaakt.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn om te weten! Wat ik vooral super vind is dat ze zoveel van haar producten ook zelf getest heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk filmpje om te bekijken! Linda lijkt me een hele vurige, inspirerende, maar ook lieve vrouw. Bijzonder om te zien hoe een klein idee is uitgegroeid tot een webshop van een immens formaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat was echt heel erg leuk om te kijken!! ^^ superleuk en interresant interview

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuk interview! Ik heb er even tijd voor vrij moeten maken (nu is iedereen lekker weg dus greep ik mijn kans!) en heb het helemaal afgekeken. Linda lijkt me een super aardige meid en jij trouwens ook! Wat heb je toch prachtig haar en fantastische wimpers; ze zijn echt huge!!! Grappig om te horen dat haar kids namen uit de mythologie hebben. Leuk hoe ze zijn begonnen en hoe het eraan toe gaat in het bedrijf in combinatie werk-gezin. Goeie impressie met goede vragen! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Had het nog niet eerder goed bekeken, maar wat een ontzettend leuk interview zeg! Wat is Linda toch ook een leuke vrouw :)

  BeantwoordenVerwijderen