zondag 18 maart 2012

Shoplog Utrecht met o.a. MAC, Too Faced en Tango-pumps

Vorig weekend heb ik heerlijk geshopt. Het was echt lang geleden dat ik even in Utrecht was en ik had er zo'n enorme zin in! Mijn vriend heeft mij voor 8 maart ook nog eens een Douglas-bon gegeven (hoe attent! ;)) en van mijn werk kreeg ik nog een laat verjaardagscadeau in de vorm van VVV-bonnen (ik was in december jarig :P).. dus, ik dacht een ding: Douglas, here I come! Maar natuurlijk moest ik ook langs andere winkels...De review van mijn MAC Shop Cook spulletjes hebben jullie al gezien.. de rest zal ook snel hier verschijnen. Let trouwens vooral niet op mij in deze video (gelukkig zie je er ook weinig van). Een beetje BB cream op het gezicht en lekkere chill-kleren - helemaal weekend! Geniet nog van je zondag ;)

8 opmerkingen:

 1. Die blush van MAC vind ik zó tof. Lekker knal, ik hou d'r van.
  MAC Viva Glam Nicki wil ik ook nog scoren. A.s. zaterdag naar Amsterdam, dus ik heb 2 kansen haha! En nouja: voor de rest heb je gewoon supertoffe dingen geshopt, hihi. Ik vind té veel van je shoplog leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk shoplog! Echt hele gave dingen heb je gekocht, die pumps zijn zo vet!!

  Haha, ik lag echt in een deuk toen je jezelf door had met die elastiekjes "jammer dat ze geen rooie had gekocht..."

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij die nicole bij opi moet je het stickertje er af halen en daar onder staat de naam haha! Die kleur heb ik ook! ERg mooi. Hij heet OMB!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt heerlijk geshopt zie ik, met je vriend. Leuk dat die mee ging. Ik vind de pumps heel gaaf en de too faced producten.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die oogschaduws van TooFaced... WAUW!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je je weer goed gegeven :)! Ik heb de blush en de pearglide ook (heb er nu drie) en die laatste vind ik super! Blijft bij mij goed zitten. Mooie schoenen ook. Die elastiekjes lijken mij echte toppertjes te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mehhh ik kan het filmpje niet openen op mijn mobiel :(

  BeantwoordenVerwijderen