dinsdag 27 maart 2012

Too Faced liefde: 2x Exotic Color

In mijn laatste shoplog hebben jullie ze al een beetje kunnen bewonderen - mijn nieuwste TooFaced mono's. Zo nu en dan heb ik namelijk weer zo'n TooFaced aanval... ik ben erachter gekomen dat dit een van mijn meest geliefde Sephora merken is (of echt dé meest geliefde?). Vandaag wil ik dus extra aandacht aan mijn aanwinsten schenken... zie hier, 2x Exotic Color.Ik heb super veel oogschaduws in mijn stash en ik ben dus niet zo snel onder de indruk van nieuwe kleuren. Maar dit... ik was gelijk verkocht. Bijzondere shimmer is nog absoluut datgene wat mijn aandacht snel zal trekken en deze oogschaduws hebben het helemaal. Dit zijn de intensity eyeshadows en dat betekent dat je de intensiteit van de kleur helemaal zelf bepaalt. Subtiel of juist lekker fel/donker - dankzij de prachtige shimmer heb je met deze oogschaduws altijd een opvallende look.Midnight Mist had gelijk mijn aandacht, want: blauwe shimmer! En oh wat is hij prachtig! Ik zie zelfs iets paars en grijs erin. Poison Orchid is op het eerste gezicht paars/fuschia, maar hij lijkt soms zelfs een beetje bruin. Ah, ik hou wel van dit soort (bijna) holo-kleurtjes! Beide kleuren hebben een lichte bruin-grijze basis en vooral veel shimmer. Let op, dit heeft absoluut niks met pigmentatie te maken. Die is namelijk perfect voor het effect waar deze kleuren voor bedoeld zijn. Je kunt het namelijk makkelijk over een andere kleur aanbrengen, maar zelfstandig dragen is ook zeker een optie. Juist doordat de basis niet zo donker of fel is, kun je heel veel doen met deze kleuren. Wat wel altijd zal opvallen is die prachtige shimmer.Het aanbrengen van deze oogschaduws gaat heel makkelijk dankzij hun boter-zachte textuur. Geen korreligheid of kribbel door de shimmer, en ook zeker geen fallout. Dit zijn absolute aanraders, vooral als je van (meer) bijzondere oogschaduws houdt of als je even variatie zoekt voor bij een dagelijkse look. Het enige nadeel kan de prijs zijn, oogschaduws van TooFaced kosten namelijk rond 20 euro per stuk. Maar hé, Sephora heeft niet voor niets vaak van die leuke kortingen op make-up. ;)

14 opmerkingen:

 1. mooie kleurtjes :) zijn ook goed te combineren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oke, dit is toch wel even iets moois op mijn beeldscherm :D!
  Prachtige oogschaduws!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor, ik kan me voorstellen dat je er helemaal verliefd op bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn gewoonweg prachtig! Was ik maar 20 jaar jonger!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben de laatste tijd ook helemaal too faced verslaafd. Mooie kleuren.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een bijzondere kleuren, ze hebben echt een aparte sheen :). Ik heb al echt zitten te twijfelen om ze ook aan te schaffen, maar de prijs hé ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kleurtjes! Ik vind ze wel erg prijzig.. zelf heb ik enchanted garden uit deze collectie (donkerbruin met gouden shimmer) en ben er super tevreden over en gebruik hem heel vaak. Ik denk wanneer hij op is dat ik ém ondanks de prijs.. toch zal weer zal kopen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleuren! Ik hou van shimmer oogschaduws haha. Misschien dat ik er ook eens één ga halen. In mijn Cargo glitter palette zitten deze kleuren niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die paarse is wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen