zaterdag 14 april 2012

2x EOTD: Pink & Tiger

De looks, die ik op mijn blog laat zien, maak ik altijd van te voren.. het is dus in feiten niet echt eye of the day, maar meer van een paar dagen daarvoor. En soms komt het voor dat een look (of eigenlijk de foto's) een tijdje blijft liggen, omdat ik net kort daarvoor een soort gelijke look heb laten zien of omdat ik daarna een leukere look gemaakt had die ik eerst wilde posten. Ik onthoud eigenlijk altijd welke oogschaduws ik vooral gebruikt had... tot nu toe. Een tijdje geleden was ik heel productief geweest wat looks betreft. Twee ervan bleven liggen en nu heb ik dus geen flauw idee meer wat voor kleuren ik gebruikt heb. Natuurlijk weet ik dat de ene van-alles-nog-wat-roze is en de andere tijger-bruin (ja, zo had ik hem onthouden), maar ik heb er dus verder niet zo veel over te melden... en dus besloot ik om beide looks in een artikel te stoppen.De zachte roze/paarse look. Normaal gebruik ik altijd zwarte eyeliner, maar dit keer ging ik voor een zacht paars lijntje (ongetwijfeld J'ouvert). Verder was ik vooral trots op de lippen: pink met een laagje MAC Dazzleglass voor extra shimmer er overheen.Tijger-look. Passend bij een tuniek met tijger-print die ik die dag droeg (hehe, ja, I know ^^). Het is een warmere look, iets waar ik normaal geen fan van ben. Maar dit staat toch wel leuk (zo nu en dan), vooral bij koele kleur van de ogen. In de crease had ik een roze/rode kleur aangebracht om de boel nog net iets mooier te maken. In plaats van mijn normale eyeliner heb ik de zwarte shimmery eyeliner van LA Splash gebruikt. Hier en daar zie je een beetje shimmer, maar gelukkig is het niet overdreven. En ook hier - pink lips (die kunnen altijd)!

11 opmerkingen:

 1. Wat een mooie look! Vooral op je lippen, i like!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind beide looks erg geslaagd! De laatste vind ik stiekem wat toffer haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LIKE! *____*
  Supermooie lippen en ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De tweede look vind ik erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, beide zijn zo anders maar heel erg mooi! Vind de kleur op onder je ogen heel erg mooi op de tweede foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de roze/paarse look de mooiste. Het andere (tijger) staat je wel maar ik zie je ook liever met een koude look.

  BeantwoordenVerwijderen