donderdag 26 april 2012

2x Nicole by OPI

Sinds kort verkoopt Douglas nieuw nagellak-merk genaamd Nicole by OPI. Ik was heel blij toen ik het nieuws hoorde, eindelijk weer iets gaafs uit Amerika. Natuurlijk moest ik er gelijk een kopen. Ik moet wel zeggen, het was moeilijk kiezen. Niet doordat er zoveel prachtige kleuren zijn, waar de "gewone" OPI lakjes om bekend zijn. Nicole by OPI nagellak blijkt best saai te zijn qua kleurkeuze... Een paar standaard Kardashian kleuren (beige, rood, donker-bruin etc.), Justin Bieber glitters (eeehm, no thanks) en hier en daar een leuk shimmertje. Na lang zoeken heb ik toch nog een leuke PinkFairy-kleur gevonden... dat dacht ik tenminste...De rode met goude shimmer (die soms ook multicolor lijkt) kleur, genaamd I Stop for Nicole. Na mijn filmpje heb ik een paar tips gekregen hoe ik erachter kon komen wat de naam van de kleur is.. en ja, het is toch gewoon dit. :) In het flesje zag de kleur er prachtig uit, maar eenmaal op de nagels... kennen jullie het gevoel "is dit het?". Nou, zoiets. De kleur bleek niet fel en ook niet echt donker te zijn, iets er tussen in. De shimmer was ook niet echt denderend... erg jammer. Maar vooral de kwaliteit vond ik een grote teleurstelling. Het lakje is heel waterig en brengt daarom lastig aan. Het kan er niet aan liggen dat het een glitter nagellak is, ik heb meer van dit soort lakjes en de kwaliteit kan heus stukken beter. Maar dit, dit was drie keer niks. Eigenlijk dekt hij na 3 lagen het beste. Op een of andere manier pakt de kleur bij de topjes van mijn nagels het minst goed. De droogtijd was oké, maar niet super. Kortom, ik was een beetje verbaasd en ook wel teleurgesteld...


Ik besloot het nog een kans te geven. Een andere keer liet ik mij verleiden door een roze kleur genaamd You're an Angel. Er zit een soort perzik-achtige shimmer in, super mooi! Maar ook weer: eenmaal op de nagels pakte de kleur anders uit. Het bleek veel koeler te zijn dan ik had verwacht en ook shimmer komt niet zo mooi uit. Op de foto's vind ik het nog wel meevallen, maar in het echt vind ik het niks voor mij. De kwaliteit - precies hetzelfde. Met roze nagellak gebruikte ik ook echt drie lagen (bij de rode zijn het er twee op de foto), maar ook dan was er geen 100% dekking. Erg jammer dit. Misschien zijn shimmer-loze lakjes van dit merk toch wel beter...? Maar ik weet nou niet of ze de moeite waard zijn. Ik weet dat er genoeg liefhebbers zijn van nagellak van dit merk, maar ik hoor er maar niet bij. Voor de nieuwsgierigen: voor 10 euro is Nicole by OPI te koop bij verschillende Douglas filialen.

8 opmerkingen:

 1. Your an angel heb ik ook! Vind ze beiden mooi maar het is wat je zegt ze zijn sheer en je moet best veel lagen aanbrengen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind het mooie kleuren maar toch jammer van de kwaliteit. Goedkope lakjes zijn het nu ook weer niet he.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat ze voor jou tegenvallen. Dat gebeurt nu eenmaal af en toe, kijk maar bij mij en China Glaze. Genoeg lakjes op de wereld gelukkig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op de tweede foto lijkt I Stop for Nicole toch wel mooi, wel jammer dat hij zo slecht lakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die roze is leuk! Maar ik ben dan ook wel een sucker voor roze. Alleen jammer dat 'ie niet zo goed dekt, want de kleur is echt praaachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een mooie kleurtjes (op zo mooie nagels!)

  BeantwoordenVerwijderen