dinsdag 24 april 2012

American dream @ Douglas

Sinds kort heeft Douglas een aantal nieuwe merken lichaamsverzorging aan het assortiment toegevoegd. Hier kun je als beautyliefhebber niet omheen. Zouden ze deze merken op basis van de looks van de verpakkingen hebben gekozen? Ook vind ik beide wel een beetje een Amerikaanse uitstraling hebben (behalve dat de ene het land in de naam heeft, maar oké... eeehm, en ik zie dat B&B uit UK komt, 2x "maar oké" :P) Het gaat om de uitstraling!). Maak kennis met The Bubbles & Butters Company en Body America. Hallo, verwennerij en zoetigheid!Beide merken hebben zowel producten voor onder de douche als body butters en lotions in het assortiment. Tja, je moet ergens mee beginnen... Van The Bubbles & Butters Company koos ik voor Shower Bubble (how cute!) met de geur van aardbeien. Deze douchegel/crème belooft te hydrateren en dat doet hij ongetwijfeld - mijn huid voelt absoluut niet droog aan, geen trekkerig gevoel - erg fijn. Het schuimen gaat ook inderdaad heel makkelijk, maar ik weet niet in hoeverre ik dit "bubbles" kan noemen. Ik denk dat dit merk bekend staat om de meerzoete geuren. Voor de liefhebbers - een absolute aanrader. Volgens mij is Strawberry de minst zoete geur, dus daarom koos ik er ook voor (zelfs ik heb grenzen). De geur is nog steeds zoet, maar ook een heel klein beetje bitter. Ik ruik zeker aardbeien (misschien een beetje synthetische aardbeien, maar dat maakt niet uit ;)). Het is geen storende geur en hij blijft ook na het douchen niet hangen, wat ook weer z'n voordelen heeft.Geuren van Body America zijn net iets meer veelzijdig. Je kunt dus niet alleen voor hele zoete geuren kiezen, maar ook frissere en fruitigere varianten. In het voorjaar hou ik van fruit... het is dat ik nog net niet een fruitige parfum draag (heb het wel), maar lichaamsverzorging mag van mij naar sappige vruchtjes ruiken. Geur Peach.... Mango was dan ook een goede keuze. Het is een body butter van de southern belle (staat op de verpakking, leuk bedacht). De naam van de geur is ook helemaal terecht: ik weet nog steeds niet of ik perzik of mango ruik... of alles door elkaar. ;) Het idee van body butter in een pomp-flacon vond ik sowieso opvallend - dit is zo veel beter dan zo'n pot, waar een body butter normaal in zou zitten. Je moet misschien iets harder drukken dan bij een gemiddelde lotion met een pompje, maar het is ook logisch, butter is namelijk iets dikker. De textuur is ook nog eens erg fijn: niet vettig, maar wel voedend en trekt heel snel in. De geur blijft eventjes hangen, maar niet te lang.

Producten van beide merken zijn verkrijgbaar bij Douglas en kosten rond 6-9 euro.

9 opmerkingen:

 1. Klinkt wel goed! Ik zag ze ook al, maar wist 't niet zo goed. Maar ik geef ze toch een kans :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er leuk uit en de prijs valt ook mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit merk kende ik nog niet, lijkt me fijn ! De verpakking ziet er leuk uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Body Amerika loop ik altijd straal voorbij. Ik zie het wel maar het trekt me niet echt aan door de verpakking op één of andere manier haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende dit niet. Zal eens gaan snuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er lekker uit! leuke verpakkingen ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat klinken ze goed! Vind beide verpakkingen ook echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ken beide merken niet...er komen zoveel nieuwe merken op de markt...ik kan bijna niet meer volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heb er ook al mee in mijn handen gestaan, ik hou net als jij van fruitig dus misschien toch maar eens meepakken!

  BeantwoordenVerwijderen