donderdag 12 april 2012

Blabla Talk: vakantie? Wat is dat?

Op sommige blogs zie ik al het vakantie-onderwerp verschijnen. Vakantie dit, vakantie dat... allemaal heel leuk om te lezen, maar wel iets minder als je zelf nog totaal niet weet wat je van de zomer gaat doen. Dat is dus mijn situatie. Nog helemaal niks gepland. Geen bestemming, geen datum, geen maand in gedachtes. Voor mijn vriend is het namelijk een belangrijk jaar, dus alles hangt een beetje van hem af. Wij willen natuurlijk naar een warm land (zon-zee-strand-idee), maar een weekje New York lijkt mij ook wat..alleen had ik daarvoor allang moeten beginnen met sparen. :PIk ben daarom ook heel benieuwd naar jullie plannen! Puur uit nieuwsgierigheid en misschien ook wel ter inspiratie. Brand maar los. :)

14 opmerkingen:

 1. Rimini, Italie met een groepje vriendinnen. Zon zee strand en feesten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook nog geen plannen haha! Dus helaas, no information for you :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook nog geen plannen voor de zomervakantie, eenvoudigweg omdat ik afstudeer en geen idee heb als ik ga werken al in de zomer of niet. Dus echt plannen kan ik niet. Maar als ik zou weggaan is het met een vriendin richting een zonnige bestemming. Dat zal wss een beetje last minute worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook geen plannen, ik ben nog een arme studente zonder centjes voor op vakantie te gaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is al helemaaaaal niet leuk om dat allemaal te lezen als je hoogstwaarschijnlijk geen vakantie hebt, haha. Naja, ergens kun je dan toch wel een beetje genieten van alle vakanties van anderen.. het 's avonds met een glaasje wijn buiten...

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb ook nog geen plannen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geen plannen hier! En het zal er ook niet van komen, jammer genoeg. NY staat echter ook op mijn lijstje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ondanks ik al 23 ben ga ik twee weken met mijn ouders op vakantie. Ik ga liever niet met vriendinnen omdat ik heb ervaren dat je elkaar na een paar dagen al zat bent of je raakt een vriendschap kwijt. Dat hoor ik van iedereen dus ik moet volgend jaar maar kijken hoe ik dat doe :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. whehe ligt eraan hoe je vriendinnen in elkaar steken ;) maar ik herken het opzich wel, helaas... maar gelukkig is niet elke vriendin zo!!

   Verwijderen
 9. Op dit moment weten we enkel dat we willen gaan en waarschijnlijk in de maand augustus. Maar er is nog niets concreet. Het is een beetje afwachten, aangezien ik vanaf maandag in een nieuwe job start. Moet ik nog even afwachten of ik dan wel verlof kan krijgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hier ook nog niks concreets... Ik ben vollop aan het solliciteren dus het zal er aan liggen of ik dan ook op korte termijn vakantie kan regelen op de nieuwe baan! Mijn vriend heeft vrij tijdens het bouwverlof wat zowieso al resulteerd in een duurdere vakantie. Als we gaan dan wordt het een last last minute of een verlengd weekendje Andalusië/Venetië/portugal ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh ja, bouwvak! lijkt me heerlijk, zo lang, maar het is idd in de drukste periode. dat zijn wel goede ideeën allemaal :D

   Verwijderen
 11. Hier ook "vakantie wat is dat?"
  Ik heb nog niks gepland weet ook niet of het geld er is voor een vakantie. De vraag is of mijn vriend dan nog zijn baan heeft, hij had eigenlijk al weg gemoeten (lang leve de crisis!), daarnaast weet ik niet of mijn contract verlengt wordt, moeten we een nieuwe ketel en sparen we voor een bruiloft.

  We hebben het idee om misschien een paar dagen Rome te gaan of een last minute als dat kan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oei dat zijn geen leuke dingen.... :( daarom kan het idd goed zijn om er even tussenuit te gaan. wij hadden vorig jaar ook een goedkope last minute genomen, beviel eigenlijk prima. En dit jaar nog genoeg doelen om voor te sparen, dus... wordt misschien hetzelfde als bij jou. :)

   Verwijderen