zondag 29 april 2012

Doe jij al mee met The INGLOT Summer Look?

Hoe klinkt dit: een grote tas vol met INGLOT spulletjes en je naam op de verpakking van de producten, die geïnspireerd zijn op jouw summer look? Beste cool, toch? Check de video met de eigenaresse Bianca de Kruiff op de website van TheInglotLook.nl, waar zij hier meer over vertelt. Hoe zit jouw summer look eruit? Laat je interpretatie zien in een tutorial (het mogen ook foto's zijn) en maak kans op hele toffe prijzen. De wedstrijd duurt 6 weken. Elke week wordt een week-winnares gekozen. Als je al een week-winnares bent, dan heb je eigenlijk al bijna een van de leuke INGLOT prijzen gewonnen... maar iedereen gaat natuurlijk voor de hoofdprijs, waar ik het al eerder over had. ;)Oké, heeft iemand stiekem gedacht dat het iets voor mij is? :P En dat is het eigenlijk ook. Ik zit alleen nog een beetje te worstellen met het idee dat fullface en je volledige naam opgeven vereist zijn. Maakt het jouw niet uit? Doe dan zeker mee! Het is wel een mega kans op een hele stoere prijs! En INGLOT blijft nou eenmaal een lieveling in het beauty-land. ;) Voor meer info en om de huidige deelnemers te bekijken, check de website van TheInglotLook.nl.

7 opmerkingen:

 1. Ik doe niet mee en zou het denk ik ook niet durven haha. Maar als ik jou was zou ik het wel doen! Je hebt best een kans om iets te winnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het zeker iets voor jou!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe niet mee, maar vind het wel een leuke actie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe actie! Ik wou dat ik jong en strak was (qua huid dan toch!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil wel heel graag mee doen want ik heb de make-up skills, alleen mijn camera is zo crap dat je niks op de foto ziet. Echt zo balen! Ik hou van Inglot!

  BeantwoordenVerwijderen