zondag 1 april 2012

EOTD: 70's Navy Blue

's Weekends probeer ik altijd nog meer te experimenteren met make-up, vooral met looks die snel te maken zijn (tja, doordeweeks neemt dit nou eenmaal veel tijd in beslag). Vooral het spelen met eyeliner vind ik leuk. Zo heb ik al eerder een simpele weekend-look laten zien, maar ook een how to dubbel glitter eyeliner. Een tijdje geleden (toen het nog lekker warm en zonnig was!) had ik zin in blauwe eyeliner.. van het ene kwam het andere en zo ontstond een vrolijke 70's look.Ik gebruikte voor de verandering geen gewone primer voor de ogen, maar witte basis van Shu Uemura (hier later meer over.. the bomb!). Langs mijn bovenste wimperrand tekende ik een zachte wing met blauwe J'ouvert gelliner. Dat was al mooi op zichzelf (I looove blue!), maar ik besloot om er iets meer kleur aan toe te voegen. Bovenste wimperrand, over de eyeliner deppen: donker blauwe pigment van Sugarpill en En Vogue van Catrice. Onderste wimperrand: 2 potloden - Electric van Urban Decay en teal kleur van Pixi. Het potlood-lijntje is iets uitgevaagd met een watenstaafje. Lekker makkelijk. En nu klaar voor een overload aan foto's met mijn blije hoofd? :)Felle lippenstift alleen was niet genoeg. Ik besloot om voor de verandering ook iets met mijn haar te doen. Krullen! Dankzij mijn Chi krultang (misschien ook binnenkort maar een tools-artikel). Ik voel me altijd anders met krullen, veel meer speels en zelfs (nog) iets meer girly. Ik was blij met mijn look, het weer was goed, dus een beetje gek doen mag ook af en toe. ;) Fijne zondag!

14 opmerkingen:

 1. Mooi, met dat teal achtige erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je haren erg mooi als ze gekruld zijn! Moet je vaker doen. En dan met high end haarlak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is heel mooi geworden! De felle lipstick staat er ook super bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi. Je hebt ook echt prachtige wimpers. Het is een mooie look. De felle lipstick past er goed bij.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. You pretty lady ! Staat echt mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, prachtig gedaan! Mooie wimpers heb je ook!

  BeantwoordenVerwijderen