zondag 15 april 2012

Kruidvat 1+1 actie: de buit

Afgelopen twee dagen konden wij met z'n allen genieten van de super-actie bij het Kruidvat: 1+1 op alle make-up. Ik had totaal geen wishlist, had eigenlijk ook niet per se iets nodig... maar ja, hoevaak komt nou zo'n actie voorbij? Dus dan maar eventjes "kijken"... met dit als resultaat:Het begon met mijn favoriete mascara van L'oreal. Ik had al eerder verteld dat ze het eindelijk bij de Etos verkopen, maar nu dus blijkbaar ook bij het Kruidvat! Omdat ik niet zonder deze mascara kan, heb ik maar eentje voor op voorraad gekocht. Ook nam ik een bruine Master Drama Kohl Liner van Maybelline mee. Eigenlijk wilde ik master drama eyeliner uitproberen, maar ik heb nog NYX eyeliner die ik nog moet gaan gebruiken (die van ArtDeco raakt maar niet op! Geweldige eyeliner, trouwens.). En met het idee "een potloodje droogt niet zo snel uit", nam ik de bruine mee... niet dat ik anders geen bruine potloden had... zie je, dat bedoel ik nou, ik had niks nodig! ;) Nog een potloodje - NYC Eyeliner Pencil in de kleur Teal (hé wat, ik dacht dat dit een groene was!? Damn, verkeerde meegenomen...). Beide potloden beloven langhoudend te zijn, ik ga ze dus uitgebreid testen.Tot slot nog een beauty die ik sinds de aankoop de hele tijd heb gedragen: MAXFactor lipstick in de kleur Bewitching Coral. Dit zijn vrij nieuwe lipsticks die een soort elixir bevatten die je lippen mooier en zachter maken. Helemaal mee eens. Wat een fijn product is dit! Plus dat ik de kleur helemaal geweldig vind (zo goed als mat) en hij blijft ook nog eens goed zitten. Oké, nieuwe verslaving alert... ;) Op de foto: bovenste swatch - in de zon, onderste swatch - bij normaal daglicht.

Ik had nog naar die dubbele Essence lakjes gekeken, omdat veel mensen ze geweldig vinden. Maar de kleuren spreken mij totaal niet aan. Ik ben wel erg benieuwd of jullie nog iets gescoord hebben! Zo'n actie is trouwens echt mega voordelig: ik hoefde maar 18 euro te betalen en had dus 18 euro korting.

16 opmerkingen:

 1. Je hebt een paar leuke dingetjes geshopt! Die lipstick van MF is mooi :)
  Ik heb zelf 8 nagellakjes gescoord ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi die potloden!
  Ik heb zelf ook wat dingen gescoord! Ik heb het ook op mijn blog staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten! Die lipstick is prachtig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen! Heb ook het een en ander gekocht, staat op mijn blog

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke aankoopjes! Zo'n toffe actie, ik heb ook een paar leuke dingetjes gekocht :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niets nodig hebben, maar dan zo een actie..ik begrijp je wel! Die lipstick vind ik erg interessant, de kleur van je swatch, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie dingen heb je gekocht. Ik heb zelf ook twee lipsticks van Maxfactor gescoord, wel in andere kleuren maar deze is ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. super leuke aankoopjes ^^ik volg je trouwens vanaf nu via Bloglovin,
  volg je me terug?
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. dat blauw potlood zou ik ook wel willen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw, die Max Factor lipstick!! :D Leuke spulletjes! ^^ mooie layout achtergrond trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke aankoopjes! JAmmer dat Kruidvat BE die actie niet deed...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldige actie idd! Je hebt echt leuke dingen gekocht, die mascara van L'oreal is idd moeilijk vindbaar! Wist zelfs niet dat ze het nog ergens verkochten!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze actie heb ik dus moeten missen he. Echt onwijs jammer.
  Had zoveel willen hebben.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen