woensdag 4 april 2012

Lancering JB Magazine: 1 truffel bonbon en paarse Dries Roelvink

Donderdag 29 maart was het zover: John Beerens lanceerde eindelijk zijn eigen magazine. JB Magazine staat niet perse voor "John Beerens", het kan ook gelezen worden als "Jouw Beauty" magazine. Omdat de webshop van John als grootste beauty webshop gezien wil worden, is een magazine natuurlijk wel een logische stap. En dus, lancering in het groots met BN'ers, zoals beloofd in de uitnodiging.De lancering vond plaats in L!ve Music Bar in Tilburg (gelukkig hoefde ik me 1,5 uur in de auto niet te vervelen, dankzij Kashmira die naast mij zat). Ontvangst met een lekker drankje (Peachetree!) - check, naam op de gastenlijst - check! Dat beloofde een exclusieve party te worden... toch niet helemaal. Uiteindelijk leek het dus een "reguliere" avond bij de L!ve, inclusief drankjes op eigen kosten en een VIP area voor belangrijke mensen (BN'ers). Nou hebben wij niet echt BN'ers gezien... behalve dat Peggy een glimlach van Geert Hoes ergens aan de bar opving. En oh ja, er waren wel hapjes! Opeens kwam een vrouwtje langs met een mooi bordje met truffels en marshmallow lolly's. Bescheiden dat ik ben *ahum* vroeg ik of ik beide mocht hebben... nee, het was de bedoeling dat iedereen er 1 kreeg. Met alle respect, ik begrijp ook volkomen dat zo'n plaatselijke Tilburgse banketbakker hiermee alleen reclame voor eigen zaak wil maken... dus dit waren hapjes met andere bedoelingen... maar goed dat we van te voren hadden gegeten... en dat er een frietzaak aan de overkant nog open was toen wij weggingen.Maar voordat wij weggingen en nadat er duizenden liedjes van verschillende acts voorbij kwamen, werd de magazine gelanceerd... en het werd vrolijk gedaan door niemand minder dan Dries Roelvink, die eerst nog even een liedje zong. Mijn eerste gedachte was: "Serieus?" Ach ja, uiteindelijk heeft dit wel humor... (tenzij dit uit noodzaak was?). Nah, dat was de eerste en de laatste bekende Nederlander die ik op het feest gezien heb! Ik begreep trouwens dat Belgjes geen idee hebben wie Dries is. Hij is niet alleen volkszanger, maar hij is ook vooral bekend om deze reclame van ANWB (lekker fout dus).En dan de magazine zelf... Ik ben blij dat het er is! Van mij kan het nooit te veel beauty zijn: beauty op mijn laptop, op mijn iPad en ook op mijn nachtkastje (naast mijn iPad dan :P). Het tijdschrift staat wel vooral vol met John zelf en de producten uit zijn webshop. Ik hoop dus dat er een beetje diversiteit in blijft. Het interview met John aan het begin is wel weer ontzettend leuk. Hij blijft een interessante man (zie ook hier en hier video's met John aan het woord).Tot slot nog een kijkje in de goodiebag. Eigenlijk niks bijzonders ten opzichte van de vorige keer. Een paar monstertjes, 1 fullsize mascara (bruin...meh), veel folders en een magazine voor Tilburg-lovers (hallo, Utrecht hier!). Dus, het lanceringsfeest... was wel leuk, maar het kon beter anders worden gepresenteerd. Niet: meld je snel aan, het aantal plaatsen is beperkt. Maar: kom gezellig langs, voor diegene die zich aanmelden - een goodiebag. Of zoiets..? Nu kwam het een beetje ongeorganiseerd over en dat is eigenlijk wel jammer. Maar goed, de lancering zelf was wel weer leuk en ik ben weer eens met John op de foto geweest. :)

6 opmerkingen:

 1. Dries Roelvink? Die link snap ik niet helemaal haha! Wel jammer dat het een beetje ongeorganiseerd was, het had een leuk feestje kunnen zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niets gemist dus! Hoewel ik mij wel afvraag hoe een marshmallowlolly smaakt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die waren heerlijk Stamatia, echt heerlijk. En zo op :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgende keer steel je eentje extra en bewaar je hem voor mij :D

   Verwijderen
 4. *Haha, photobomb op de eerste foto xD*

  Was idd niet goed georganiseerd, en die marshmallow mevrouw... xD En natuurlijk het hoogtepunt; Dries Roelvink :P Haha, leuk stukje heb er over geschreven ^^

  BeantwoordenVerwijderen