dinsdag 10 april 2012

LOTD: Dior Addict Extreme Riviera

Ook al voel je de lente niet meer zo sterk als ongeveer een maand geleden (wij blijven hopen), verschillende merken laten ons zien wat de trends en dé musthave producten van het voorjaar zijn. Zo ook Dior met de prachtige lippenstiften Dior Addict Extreme. Peggy heeft er al zelf eerder over geschreven en ik mocht van haar een van de lippenstiften uitzoeken. Ik viel (bijna) gelijk voor de prachtige Riviera...Laat ik maar met de verpakking beginnen. Als je een luxe lippenstift wilt, eentje die je altijd en overal mee naar toe neemt alleen al om ermee te pronken, dan moet je wel voor Dior kiezen... Het hulsje is niet gewoon zwart, het heeft ook een bijzondere doorzichtige huls-laag daar overheen, alsof het ene hulsje in het andere zit - heel apart en oh zo mooi. Ook zilveren randje en het bolletje waarme je lipstick uit het hulsje haalt - oké, ik ben fan van zulke bijzondere verpakkingen.En dan da kleur - de reden waarom dit een fijn product voor de lente/zomer-periode is. Ten eerste, het is een hele frisse en vrolijke kleur. Riviera is de oranje versie van Extreme lippenstiften, maar erg oranje vind ik hem (gelukkig niet). De kleur is heel erg draagbaar. De reden nummer twee dus: het is geen mega dekkende kleur. Hij is vrij "sheer" en laat zich daarom prima opbouwen. Voor een neutralere look - een keer aanbrengen is meer dan voldoende. Voor iets meer opvallend effect - een paar keer stiften, zoals ik ook op de foto's heb gedaan. De textuur is heel romig en glijdt over je lippen. Als je droge plekjes hebt, dan kan de kleur zich daar wel een beetje ophopen, maar gelukkig hebben wij in warmere periodes minder last van droge lippen. ;) De kleur blijft redelijk goed zitten, vooral zonder te eten of te drinken. Maar na een lekker roseetje op het terras is het ook weer niet erg om met deze lippenstift nogmaals te pronken (ik bedoel: nogmaals aanbrengen).

12 opmerkingen:

 1. Mooie lipstick! Deze kleur is bij mij in de buurt overal uitverkocht. Ik vind deze lipsticks altijd lekker romig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind 'm echt gorgeous <3
  Lekker glossy, niet te oranje, maar toch wel een beetje kleur <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LEUK!
  Ik heb de Extreme's in de winkel geswatched, maar ik vond ze een beetje te mat (op mijn hand dan ;)) Maar op jouwe lippen ziet het er supermooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke kleur ! Echt prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is erg mooi! Ik gebruik nu Plaza en ik ben er helemaal weg van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is idd niet erg oranje en hij staat zo mooi op je lippen, prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen