woensdag 11 april 2012

Met één klik: een Bobbi Brown palette

Als er een manier is om van losse blushes en oogschaduws een palette te maken, dan ga ik ervoor. Zo had ik bijvoorbeeld twee losse Bobbi Brown blushes liggen... zonde, omdat ik weet dat alle blushes en oogschaduws van dit merk in Bobbi Brown palettes passen. Dus wat is de oplossing? Je koopt een leeg paletje en twee oogschaduws erbij zodat het paletje ook gelijk vol zit. :) Kijk maar mee.Het fijne van dit systeem van Bobbi Brown is dat het eruit halen van blushes en oogschaduws geen enkele moeite kost. Los koop je ze gewoon in een simpel doosje. Maak de oogschaduw open, duw voorzichtig het bodem uit en je oogschaduw/blush valt eruit, inclusief een dun zwart randje er omheen. Dankzij dit randje kun je het zo inklikken in het paletje. Super simpel, geen kracht vereist en binnen twee seconden gebeurd. En nu op naar de kleuren die ik heb...Felle rode shimmery blush hier rechts heet Flame - precies de beschrijving van deze kleur. Dit was een van mijn eerste producten van Bobbi Brown. Ik weet niet wat mij toen bezielde om deze kleur te kopen (ondaks dat de verkoopster zei dat ze ook neutralere versies hiervan hadden), maar ik vond hem prachtig. Het was liefde op het eerste gezicht. :) Nu gebruik ik hem nauwelijks. De blush is erg goed gepigmenteerd en dus moet je oppassen met het aanbrengen. Hij blend wel erg mooi en het is een prachtige schaduw-kleur, maar het kost dus net iets meer tijd om hem aan te brengen. En dan ga ik vaak toch liever voor iets simpelers... zoals de andere kleur, Blushed. Deze bijna matte oud-roze kleur kreeg ik ooit van Peggy. Dit is echt zo'n everyday-kleur die neutraal genoeg is om bij elke look te matchen. Ook de kwaliteit van deze is uitstekend, maar dat is eigenlijk met al deze producten van Bobbi Brown.Deze twee oogschaduws kocht ik dus voor erbij. Dit zijn namelijk de kleinste palettes die dit merk heeft en ik had geen zin in vrije gaten (jaja, dus geen pans, maar gaten waar je oogschaduw/blush in kunt klikken). En wat hebben deze kleuren gemeen? Juist, koele (blauwe en paarse) shimmer! ;) Iced Blue is een metallic eye shadow. Het is een hele lichte, bijna witte kleur, maar er zit ook een metallic licht-blauwe glans in. Lilac is een shimmer wash eye shadow en dat is dus weer zo'n kleur die vooral een hele bijzondere glans geeft zonder een duidelijke basis-kleur te hebben. Ik ben echt gek op dit soort kleuren, je kunt ze namelijk ook over een andere kleur aanbrengen om zo een extra mooi effect te creëren.De swatches! Duidelijk aanwezige blushes en lichte oogschaduws. Dit zijn weer van die kleuren die een basis voor vele looks kunnen vormen. Ik ben er erg blij mee en gebruik alle kleuren met veel plezier.Ook handig: aan de achterkant kun je dus nog steeds alle namen van de kleuren zien. Zoals jullie ook in het open paletje kunnen zien is de ruimte tussen de pans niet super groot. Alleen de oogschaduws zelf zijn vrij groot, maar dat vind ik persoonlijk niet erg. Bobbi Brown heeft dus van deze mono's super compacte refills gemaakt - alles in één (je kunt van refills ook weer mono's maken door ze in de oorspronkelijke verpakking weer te klikken), ideaal. Verder heeft dit paletje een grote spiegel en is daarom misschien ietsje zwaarder dan je zou verwachten. Kortom, het is zeker een luxe palette. En daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan vast. Losse Bobbi Brown blushes en oogschaduws kosten volgens mij al rond 15 euro, misschien iets meer. En een los paletje kostte minstens 10 euro (ik ben slecht in bonnetjes bewaren). Voor de liefhebbers van Bobbi Brown en luxere merken in het algemeen is dit absoluut een aanrader, alleen al om de kwaliteit.

14 opmerkingen:

 1. Fantastisch gewoon. Heb je een zelf samengesteld palletje :) Jammer dat de paarse niet echt goed gepigmenteerd is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt erg mooie kleurtjes en ik vind het palette ook erg chique en strak. Like it!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh das idd handig ! Ik wist niet dat dit kon bij BB.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi palette! En de oogschaduws vind ik werkelijk prachtig. Ik ben zelf iets minder van de blush, maar de oud roze achtige vind ik erg mooi. De donkere heb ik in een dupe van gosh (niet een volledige dupe) en vind deze moeilijk om aan te brengen omdat het al gauw te fel is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Ik heb nog niks van Bobbi Brown twijfel altijd heel erg over dingen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat handig, zo'n palletje!
  Je hebt ook prachtige producten erin zitten, ben fan van die blushes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Blushed is heel mooi! En idd zo'n klikpalletjes zijn heel erg handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Handig, zo'n paletje! Ik heb slechts een losse oogschaduw van Bobbi Brown, dus die heb ik maar bij mijn andere gedepotte oogschaduws gepropt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Handig! Ik wist ook niet dat dit kon. De blushes zijn wel fel..althans voor mijn doen toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die lichtroze blush en de paarse oogschaduw zien er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk dat je zo je eigen pallette samenstelt! Mooie blushes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wist niet eens dat BB zo'n palet systeem had! Je hebt echt mooie kleuren gekozen! De blushes zijn ook heel mooi, maar ik kan me idd wel voorstellen dat Flame best tricky kan zijn :).

  BeantwoordenVerwijderen