donderdag 19 april 2012

Mijn meest gebruikte Inglot kleuren

Ik had bedacht om een soort top 3 van Inglot oogschaduws te maken... en dat is moeilijk! Ik heb 22 kleuren en ik draag ze allemaal even graag. Maar sommige kleuren draag ik wat vaker, omdat ze super makkelijk te combineren zijn. Achteraf denk ik dat deze kleuren er niet zo spectaculair uitzien (ik heb in mijn palette ook knal-kleuren), maar het zijn wel mijn meest gebruikte / makkelijkste kleuren. So here we go...Mijn meest gebruikte Inglot highlight-kleur is toch wel AMC Shine 26. Een lichte neutrale beige kleur die niet echt shimmer bevat, maar wel een hele mooie glow geeft. Een perfecte kleur voor praktisch elke look. Als ik deze kleur over mijn bewegende ooglid en als highlighter gebruik, dan voeg ik vaak een beetje van die mos-groene kleur ernaast en klaar is een mooie simpele look. Ik gebruik deze kleur alleen niet in een matte look. Daarvoor heb ik een matte licht-roze kleur in mijn palette.Prachtige blauwe kleur, genaamd AMC Shine 24 heeft een van mijn favoriete finishes: semi-transparante basis met een prachtige glans. Ik gebruik dit vaak als tussen-kleur bij een blauwe of paarse look. Het effect is altijd extra mooi met deze oogschaduw. Tot slot nog een iets warmere kleur, oranje beauty AMC Shine 15. Ook hier is het duidelijk dat ik een grote fan van de bijzondere glans ben. Niet al te warme oranje basis met gouden/peachy glans. Heel bijzonder en vooral erg draagbaar en makkelijk in gebruik.Kortom, alleen maar AMC shine-kleuren. Ik ben fan van alle finishes van Inglot (en matte kleurtjes in het bijzonder - daar kun je de meest prachtige looks mee creëren), maar deze drie kleuren pak ik dagelijks toch net iets vaker. Voor meer Inglot swatches en looks gebruik de zoekbalk hiernaast - genoeg inspiratie :)

16 opmerkingen:

 1. Oh zo'n mooie kleuren ! Vind het zo jammer dat Inglot niet in België te verkrijgen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaloers! Ik heb nog steeds niks van Inglot wil er nog steeds graag heen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zo'n idee dat ik die peachy kleur ook heb! Maar weet 't niet zeker. Hij is in ieder geval mooi! Sowieso is Inglot mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. inderdaad erg mooie shimmer :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie finish! Ben nog niet in Inglot geraakt, ooit... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes!! En ik wil ook is shoppen bij Inglot! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt prachtige kleuren! Ik wil ook nog een inglot palette samenstellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik snap dat het moeilijk kiezen is, ze zijn niet alleen mooi maar ook nog eens super!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Telkens als ik weer Iglott artikelen zie word ik weer gesteund in mijn no-buy voornemens :) Ik wil sparen voor Inglott!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die zijn zo mooi!! wil ook nog graag een keer echt zo'n palette samen stellen, ik jat die van mijn moeder wel eens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wauw, wat een prachtige kleuren, vooral de twee rechtse zijn echt bijzonder! Vind de oogschaduws van Inglot zowiezo geweldig, wil echt nog eens teruggaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind de warme kleuren heel erg mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuk stukje over Inglot, dank je wel! Wist je dat Inglot sinds vorige week op zoek is naar de Inglot Summer Look? Je vindt er alles over op de site en maakt kans op hele leuke prijzen. Iedereen die mee doet of wil gaan doen, wensen we heel veel plezier en succes toe!

  BeantwoordenVerwijderen