donderdag 12 april 2012

Mini TFSI is voor...

Oh meiden, wat heb ik veel reacties gekregen op de winactie van TooFaced! Echt mega cool! Als er meer merken/producten zijn die jullie graag in de winactie willen zien - laat het mij weten. Ik kan altijd kijken wat ik kan regelen. ;) Maar voor nu, waar het nu echt om gaat (en ja, ik weet dat het plaatje alles allang heeft verraden, maar oké):Hiep hiep, hoeraaaa! Gefeliciteerd, Marijke! Als je mij je adres mailt, dan komt mini Shadow Insurance snel jouw kant op (gelukkig heb ik nog genoeg Europa-postzegeld op voorraad :P).

Iedereen nogmaals ONTZETTEND bedankt voor het meedoen en vooral voor het enthousiast meedoen. Er zaten niet alleen standaard reacties tussen, maar ik zag ook dat sommigen zelfs extra moeite hadden gedaan om de winactie te verspreiden (naast datgene wat ik gevraagd had). Enorm bedankt hiervoor! En laat mij dus vooral weten als er meer van zulke producten zijn die op vele wishlists staan.

10 opmerkingen:

 1. Proficiat Marijke! Bye bye Urban Decay...you will see!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jeeeeej! Wil hem al zolang is uitproberen, super :-) Ik mail je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Marijke! Hij is echt heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd Marijke!! Heel veel plezier met je prijs!!

  BeantwoordenVerwijderen