vrijdag 20 april 2012

NOTD: Acid Love

Laatst had ik een ontzettend baal-moment, omdat ik teleurgesteld was in een nagellak-merk (hier later meer over). Na zo'n moment wil ik altijd een nagellak opdoen waarvan ik zeker weet dat die mij zou opvrolijken. En toevallig had ik nog een kleur van Only You staan die ik nog nooit had gedragen... Hello, Acid Love & instant happy feeling!Jullie hebben al eerder swatches van andere Only You kleuren kunnen zien. Peggy had nog meer kleurtjes van dit merk staan en ik heb uiteindelijk een daarvan meegenomen... het zou toch raar zijn als ik DEZE kleur had laten staan. Als jullie mijn blog kennen, dan weten jullie dat ik tegenwoordig helemaal gek op zulke felle kleuren ben. En oh, wat ben ik ook blij met deze. Vuurrood, maar ook een beetje rozig. Wauw! Een romige finish met een mooie subtiele glans maken de kleur perfect.Maar dan de kwaliteit, wat mij vooral altijd vrolijk maakt bij Only You lakjes. Het is namelijk uitstekend. Hij dekt in een laag prima, maar met een extra laagje - perfect. Geen strepen, maar een mooie gelijke dekking. De textuur is niet te dik, maar ook absoluut niet te waterig. Ook een pluspunt: prima droogtijd en houdbaarheid. En als bonus: voor ongeveer 5 euro verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

15 opmerkingen:

 1. oh, die is gaaf! :D *puts on the wishlist*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi kleur :) spijtig dat de andere nagellak tegenviel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga er misschien ook een paar halen! Goedkoop maar fijne lakjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat ze zo fijn lakken en echt geen geld ook !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En dan zie ik hem op jouw nagels en dan denk ik 'waarom heb ik die nu weer weggegeven?' :) Mooie kleur! En mooie handen en nagels uiteraard. Ahja, vandaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh die is geweldig! Ik houd van dit soort kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een vrolij kleurtje!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow! Wat een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben er ook dol op, zo'n lekker fel kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit soort kleuren zijn altijd zo mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen