vrijdag 6 april 2012

NOTD: C'est la vie!

Ik ben geen grote fan van Essence, maar nagellak van dit merk is wel erg goed. Mijn laatste aanwinst is een vrolijke zomerse kleur genaamd C'est la vie!Hoe graag ik ook War Paint van Topshop op mijn nagels zie, deze kleur van Essence zal ik vast vaker dragen zodra het weer lekker zonnige en warm buiten wordt. Dit zijn echt van die kleuren die je blij maken, waar je zelfverzekerd mee rondloopt en die je een beetje een tropisch gevoel geven.Toen ik deze kleur kocht, zag ik op een andere blog swatches ervan en ik was enorm teleugesteld: wat oranje! Totdat ik hem zelf heb uitgeprobeerd.. nee, dit is toch wel duidelijk koraal. De kleur zit tussen het rode en oranje in, maar soms lijkt hij ook iets koeler. Prachtige zomerse tint! De kwaliteit is weer uitstekend: het aanbrengen gaat makkelijk, de kleur dekt al goed vanaf de eerste laag, droogtijd is prima (vooral met express dry drops ;)). Ook de prijs is natuurlijk erg fijn: volgens mij nog geen 2 euro. Kortom, zeker een voorjaar-topper!

14 opmerkingen:

 1. Mooi kleurtje, knap dat deze al in één laagje dekt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is nu ook wel 1 van mijn favorieten. Af en toe twijfel ik nog wel aan of-ie nou oranje of koraal is. Maar ach, anders gebruik ik 'm voor het EK;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb 'm zelf ook en vind 'm erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die zo leuk hé! De naam vind ik ook leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zag de eerste foto en dacht meteen 'een Pinkfairy kleurtje' past helemaal bij je!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit lakje ook helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig!! Ik ben dol op koraalkleurtjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi kleur! Zou ik ook moeten kopen. Btw, ik ben jaloers op het feit dat jij je nagels zo perfect kan lakken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi kleurtje! Ik zou het zo kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb die kleur ook, hij is echt zo mooi en zomers! En zo goedkoop hé! :)

  BeantwoordenVerwijderen