maandag 30 april 2012

Oranje boven... en overal!

Happy Queensday! Om een beetje in de stemming te komen ging ik een tijdje geleden door mijn stash met een camera in mijn hand. Eigenlijk niet echt diep in mijn stash... maar meer dingen die gelijk opvallen. Naglellak heb ik hier nog niet eens in meegenomen. Ach ja, je moet ergens beginnen... ;)Mijn lichaamsverzorging. Olie en (nog steeds bitter ruikende) body butter van Roger & Gallet staan nog steeds te pronken en gaan maar niet op. ;) Zelfbruiner van Collistar voor het lichaam... ondanks dat ik gek ben op Magic Drops voor het gezicht, ben ik minder enthousiast over deze lichaamsvariant. Echt bruin word ik er niet snel mee en dus probeer ik regelmatig(er) te smeren. Ook nog credits aan het flesje bodylotion van Kneipp (Flower Power) voor een heerlijke geur wat eerst een vreemde combinatie leek (patchouli - hallo, oranje bloemetjes! - en hennep). Weten jullie nog de MAC Shop Cook goodies en vooral die vrolijke verpakkingen? Die van mijn blush heb ik hergebruikt.. *kind of* Nu is het een soort mini bewaarplaats voor foundation samples geworden.Mijn mooie oranje Make-up Studio blush, die ik eigenlijk veel te weinig draag (vloek van een blush-addict.. te veel keuze :P). En ja ook ik heb de NYC Big Bold Mascara. Ik had hem eigenlijk al voordat er zoveel reviews hierover op verschillende blogs kwamen... en inderdaad, nog steeds geen review van mijn kant. Het is zeker een fijne mascara, maar het geeft mij geen volume en het maakt mijn wimpers niet dikker (datgene wat ik in een mascara zoek dus). Wat ik wel een mega voordeel vind is dat deze mascara perfect de krul houdt! Vaak is dit dan ook mijn routine: wimper kruller, NYC mascara + een laagje andere mascara die wel volume / zichtbare wimpers geeft. En ja, vaak is het mijn L'oreal favoriet, die jullie ernaast zien. :)Prettyness van MAC: Budding Beauty lipgloss. Ik hou van subtiele shimmer! En natuurlijk... hoe kan het ook anders... lip tars! Lees hier en hier daar meer over.

Dat was mijn oranje inspiratie voor vandaag! Als ik nog een leuke feestelijke look ga maken, dan laat ik het natuurlijk van de week nog zien. Voor nu ben ik ook wel erg nieuwsgierig hoe jullie het gaat vieren.

7 opmerkingen:

 1. Yaaay! Ik vind voor make-up in daily wear zeg maar mooi, niet dat s├║perknallende maar juist dat peachy, tangerine kant op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie producten allemaal ! De mac lipgloss ziet er zo pretty uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben ook een blush addict :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gevonden! Helemaal in de sfeer! Veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke producten! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad :)

  BeantwoordenVerwijderen