zaterdag 28 april 2012

Pink Pictures #3

Het is weer tijd voor Pink Pictures. Af en toe vergeet ik om mijn telefoon wat vaker voor foto's te gebruiken, maar gelukkig dacht ik er laatst weer aan, waardoor er opeens meer foto's waren dan gepland. Thuis maak ik ook foto's, maar dan met iPad (ik hou van Instagram). Als jullie ook Instagram gebruiken, voeg mij zeker toe: ik "schuil" onder fairynowings (net als mijn Twitter-naam). Misschien zal ik ook een keer een Instagram-special doen... maar voor nu...


Waar is Cosmo nou? ;) Nieuw speelgoed gescoord bij de Ikea. Feit: speeltjes uit de dierenwinkel gaan bij ons sneller kapot dan (kinder)speeltjes van de Ikea. Ongeveer eens per maand wordt dus een klein voorraadje ingekocht. Vooral die muis is geliefd, maar sinds kort ook het konijn (die op dezelfde dag nog zijn oren verloor).


Zo'n wisselvallig weer zorgt wel voor mooi lucht. Zien jullie ook die zonnestralen door de zware wolken? Een leuke bezigheid voor in de file, trouwens.


Favorites! Sinds kort weer een beetje verslaafd aan RedBull... light, dat dan wel weer.
Ook af en toe even nodig - zonnebank. Ik hou van open sun, dan lig je tenminste niet opgesloten onder zo'n kap... en mijn huid reageert veel beter op deze zonnebank. Heerlijk voor eens in de zoveel weken/maanden: even vitamine D aanvullen en een beetje kleur krijgen.
Mijn nieuwste zonnebril! Als jullie mij op Twitter volgen, dan weten jullie dat ik mijn zonnebril op wintersport vergeten was. Maar gelukkig verkopen ze zonnebrillen op Schiphol... ;) Het is er een van Ralph Lauren (ik besloot mezelf te verwennen) en is uitgekozen door mij en meerdere collega's (gezelligheid).


Ook weer: als jullie mij op Twitter volgen.. dan hebben jullie misschien mijn keukentafel-drama gevolgd. Even in het kort: meubels online bestellen heb ik nu wel afgeleerd. Een tijdje geleden zijn wij "ouderwets" naar woonboulevard gegaan om een tafel uit te zoeken... en ja hoor, gevonden! Hij wordt over een paar weken afgeleverd, ik hoop dat het wel snel gaat... de oude hebben wij namelijk al weggegooid... eehm, ja, wij hebben nu geen keukentafel :P De stoelen komen later wel.


Miss Piggy kussen bij het Kruidvat gezien! Moest natuurlijk stiekem op de foto special voor Peggy. :)
Mascara's combineren kan leuke resultaten opleveren. De nieuwe NYC mascara + mijn oude MAC zoomlash mascara = lange wimpers! Die MAC mascara is trouwens inmiddels weggegooid, die werd echt te droog.
@work. Soms worden wij bij een klant verwend met een lunch... zo ook laatst. En wij waren maar met z'n 2en! Onder de folie lagen trouwens 3 kroketten... yum ^^


@work #2: uitzicht op Zaandam. Ik vind het prachtig, vooral met zonnig weer. Het mooiste uitzicht is eigenlijk uit de kamer van mijn baas... misschien toch een keer stiekem proberen vast te leggen. ;)

13 opmerkingen:

 1. Leuke foto's ! Wat grappig van je hondje :d

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker die lunch, wat heb je daar een mooie wimpers.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien! je hondje is vét schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Zo'n soort zonnebank ben ik nog nooit onder geweest ziet er cool uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Wat is Cosmo een schatje zeg! Die laatste foto is nog een 'mooi' deel van Zaandam. Je wilt écht geen foto (of uitzicht) van hoe het centrum er op dit moment uitziet :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha I know, een bouwput :P Maar ik heb het nog nooit zo van boven gezien, alleen maar mooie delen van de stad ^^

   Verwijderen
 6. Wat een superschattig woefje heb jij! :D

  Groetjes,

  Kaya-Quintana

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, die eerste foto, superschattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh dus wij zijn niet de enigen, haha. Wij komen dus ook speeltjes van de ikea voor onze hondjes, ze zijn zooo sterk en gaan idd pakken langer mee! Echt leuke fotos en wat een zalig lange wimpers heb je daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Cosmo is Mr. Cutie himself! De meest schattige hond ever! Het Miss Piggy kussen...met al dat knorren dat ik de laatste tijd doe als ik slaap :) Love the shades trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen