woensdag 18 april 2012

Win Sugarpill pigment naar keuze!

Welcome to my PinkFairyTale! Hebben jullie het al gezien? Ik heb eindelijk mijn eigen domein! Het gebeurde van het weekend, heel spontaan... nou ja, eigenlijk werd het ook gewoon tijd. "Met een eigen domein word je serieuzer genomen" - is tegen mij een keer gezegd (thank you!). En dat kan ik me heel goed voorstellen. Ondanks dat dit een grote hobby van mij blijft, vind ik een eigen domein toch wel erg tof staan. Dus bij deze...

PinkFairyTale.net is geboren!
En om dit te vieren mag ik iets heel gaafs weggeven, namelijk...Win Sugarpill Loose Eyeshadow naar keuze! En er is veel keuze... de meest prachtige pigmenten / loose eyeshadows zijn namelijk van Sugarpill. Check hier alle kleuren. Hoe maak je een kans op een van deze beauties? Heel simpel.

Beantwoord de volgende vraag: Wat vind jij een typische Fairy kleur (beschrijf de kleur) en waarom?
Ook zou ik het leuk vinden als je mij op een of andere manier volgt. Als je Bloglovin hebt - like dit artikel.

That's it! Makkelijk, toch? Met een beetje fantasie kun je iets prachtigs voor in je stash winnen! :)
Tot slot nog big thanks aan lieve Enchantra voor het helpen bij het organiseren van deze winactie!

Meedoen kan tot 25 april. Good luck! :)

26 opmerkingen:

 1. Als ik aan een feetje denk dan denk ik aan een niet al te gepigmenteerd poederroze met heel veel gouden shimmers. Meer blink dan kleur, beetje tinkerbell dust ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik aan een fairy denk, dan denk ik aan doorzichtige vleugeltjes met een olieachtige glans in allekleuren van de regenboog. Een mooie iriserende transparante kleur dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. PS ik volg je op bloglovin en heb geliked

   Verwijderen
 3. Fairy blijft voor mij linken aan Tinkerbell. Ik denk dan ook aan een zachtdoorzichtig groen, met wat roze glitters hier en daar.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Typische fairy kleur.. Hmm. Roze/paars met een aparte glans en glitters. Ik volg je via bloglovin en heb de post geliked xoo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fairy is voor mij veel glitters, glitters in alle kleuren die het licht weerkaatsen, zodat ze nog meer opvallen. En deze glitters hebben dan een heeeel lichtpaarse achtergrond, heel zacht en heel meisjesachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als ik aan pinkfairy denk, denk ik aal lieve roze kleur met supervel shimmer en glitter, en voor de nagels een mooi coraal kleurtje . Leuke winactie, ik doe bij deze me ik volg je al een hele poos via bloglovin en zak zo even liken x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ps. Gefeliciteerd met je domein! X

   Verwijderen
 7. paars! butterfy's:D hihi daar denk ik meteen aan hihi xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe heel graag mee! Heel erg gefeliciteerd ook, dat moet vast gaaf zijn.
  ik volg je via bloglovin en heb dit artikel ook geliked. een fairy kleurtje is een babyblauwe basis met allemaal verschillende shimmers en wat wit/zilveren glitters. Het is vooral een glitter dus. Prachtig voor bijv. in de binnenste ooghoek puur aangebracht voor een lieve, sprankelende en magische blik! ;D
  liefs, Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd, een mooie mijlpijl voor je!
  Ik vind een lila kleur (zoals paperdoll) met holgrafische glitters een echte fairy kleur. Het is magisch, bijzonder maar niet al te overdreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh!!! Nu ben je serieus :) !!! GRAPJE! Super mooi gedaan meid en gefeliciteerd! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Proficiat met je site !
  Voor mij is een feeënkleur eigenlijk elke zachte kleur met glitter in... Voor mij doen zulke kleuren denken aan feetjes. Waarschijnlijk dankzij Tinkerbell en haar vriendinnetjes met hun feeënstof :p

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een Fairy kleur?
  Voor mij is dat echt licht blauw met zilvere en witte glitters erin!
  Bij fairy moet ik gelijk aan de fee in pinoccio denken namelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hai Hai!
  Superleuk dat je nu je eigen domein hebt meid! Gefeliciteerd! :)
  Ik droom er ook van hoor... ;) Binnenkort misschien... Ooit! ;)
  Een typische feeënkleur is voor mij persoonlijk iets turquoise met veel glans (een parelmoeren glansje erover, die het licht weerkaatst en zo een heel andere kleur creëert lijkt me wel wat, holografisch dus en de kleur die dan te zien is mag best rozig paars zijn... ;)) en ja hoor, ook veel glitter! Glitters roepen bij iedereen iets behoorlijk feeëriek op blijkbaar... ;) En als die glitters dan nog schitteren in verschillende kleurtjes (roze paars en turquoise ook weer, zo wordt het een heel erg mooi geheel) dan is het helemaal fairylicious! ;)

  Ik volg je via Bloglovin en heb dit artikeltje met plezier een likeje gegeven.
  Ook via Twitter volg ik je (@Natje_9999) en via GFC (Natje Barbieliciousbeauty)

  Nogmaals gefeliciteerd en dankjewel voor deze mooie winactie! :)

  Liefs,
  Nathalie
  madsen.nathalie@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. hoi ik wil heel graag meedoen!!
  een fel roze lijkt me echt leuk!! om lekker mee te experimenteren!!
  xxxx
  mail veraimmink@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Als eerste natuurlijk gefelciteerd met '.net' :D *geeft handje en 3 kusjes op de wang*
  Ik volg en like op bloglovin, en volg ook op twitter :)
  Een typische fairy kleur vind ik kwa Sugarpill: Lumi mixen met Hysteric haha! Een mooie paars/roze kleur dus, maar ook met wit, want dat maakt het extra liefelijk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hmm er klinkt mij iets bekend in de oren. Gefeliciteerd met je eigen domein en ga lekker door met je eigen ding, het het je goed af.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hehehe dank je wel!!! waardeer het enorm. :)

   Verwijderen
 17. Gefeliciteerd :) Grappig he, hoe snel zoiets dan opeens kan gaan! Ik volg je volgens mij overal, en heb je natuurlijk een Bloglovin hartje gegeven.
  En telkens als ik Minx gebruik uit mijn UD Vegan Palette (http://www.temptalia.com/urban-decay-vegan-palette-review-photos-swatches) denk ik aan jouw looks, dus volgens mij past die kleur wel bij je!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd :) Grappig he, hoe snel zoiets dan opeens kan gaan! Ik volg je volgens mij overal, en heb je natuurlijk een Bloglovin hartje gegeven.
  En telkens als ik Minx gebruik uit mijn UD Vegan Palette (http://www.temptalia.com/urban-decay-vegan-palette-review-photos-swatches) denk ik aan jouw looks, dus volgens mij past die kleur wel bij je!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Echt supercool je nieuwe domein!! ^^ Layout is ook heel leuk geworden, en heel vet dat je een sugarpill pigment mag weg geven, veel succes iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi Pink Fairy!
  Wat een leuke winactie, en gefeliciteerd met je domein!
  Ik volg je op Bloglovin en vind je artikel leuk!
  Aangezien er zoveel verschillende feëen zijn (Disney anyone? :)) kan ik niet echt voor 1 kleur kiezen, omdat elke fee een ander karakter heeft, en de kleuren van hun kleren erbij passen! Dus kies ik eerder voor een soort wan witte shimmer/pigment, omdat elke fee met een zwaai van haar toverstokje of hand (Tinkerbell) altijd zo'n mooie glinsters tevoorschijn tovert! :)
  Veel plezier met een winnaar kiezen, en nog een fijn weekend!
  x Anneleen
  anneleen2003@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Super gaaf een eigen domein! Weer een stap verder :)

  En een echte Fairy kleur: Dan denk ik aan een spetterende glitter pigment in een frisse turqoise kleur. Een koude mooie kleur wie je gezicht laat spreken door de opvallende grote glitters die overal sprankelen :) Wanneer het donker is zal de kleur blijven lichtgeven. Oke... BESTOND DIT MAAR ECHT? hahaha ach ja fantasie blijft leuk.

  Liefs, Stephanie M
  Stephanie_de_monye@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Gefeliciteerd met PinkFairyTale meid! Leuk dat je iets mag weggeven van Enchantra! Ik doe graag mee want ik heb 1 Loose Eyeshadow van Sugarpill en ik ben er helemaal verliefd op :)

  Ik vind niet dat er maar één typische Fairy kleur is. Járen geleden speelde ik het online spel Neopets en daar had je verschillende feeën, dat is me altijd bijgebleven. Je had de Aardefee, Luchtfee, Waterfee, Lichtfee, Duistere Fee en Feeënkoningin. Voor de Vuurfee een vurige oranje kleur met gouden shimmers. Voor de Aardefee een groen/bruine duochrome kleur met donkergroene shimmers. Voor de Luchtfee een periwinkle kleur met blauw shimmers. Voor de Waterfee een azuurblauwe kleur met zilveren shimmers. Voor de Lichtfee een geel/gouden kleur met gouden shimmers. Voor de Duistere Fee een aubergine paarse kleur met wijnrode shimmers. Voor de Feeënkoningin een violet kleur met gouden shimmers.

  Ik volg je op twitter en bloglovin en heb het artikel geliked :)

  BeantwoordenVerwijderen