maandag 23 april 2012

Zoete lente met Bourjois blush

Ah, Bourjois... dat brengt mij weer terug in de tijd: het zal nog net geen 10 jaar geleden zijn dat ik trots was op mijn Bourjois mono's en losse oogschaduws. Vooral die ronde verpakking van oogschaduws en blushes - schattig, toch? Mijn laatste Bourjois aankoop was een foundation... ook weer een hele tijd geleden. En nu heeft dit merk weer allemaal super leuke producten in het assortiment en daarmee werd ik verleid... Neem bijvoorbeeld deze blush uit de lente-collectie.En over de verpakking gesproken. Als jullie Bourjois een beetje kennen, dan weten jullie precies wat ik bedoel. Aan de binnenkant zit een spiegeltje en in de verpakking zat ook een rond kwastje (die gelijk in de prullenbak belandde.. schattig, maar niet praktisch). De binnenkant, oftewel de blush zelf, vind ik veel interessanter. Zodra je het dekseltje open doet, komt een heerlijke geur je tegemoet. Nooit geweten dat Bourjois blushes dit hebben! Alhoewel, dit is ook mijn eerst... Een ding zeker: een beter lente-gevoel en meer plezier bij het opmaken krijg je niet. Het is de geur van zoete bloemen en toch koekjes...? Love it!#16 Rose Coup de Foudre (Love-struck Rose) is een echte lente-blush. Niet alleen dankzij de geur, maar ook zeker dankzij de kleur en de micro shimmer. Ja, er zit shimmer in! Maar ik vind dat het ook mag in het voorjaar. Prachtig bij direct licht (lees: warme zonnestralen). Je krijgt hier absoluut geen glitter-hoofd van, de shimmer is namelijk heel subtiel. Wat je wel krijgt is een natuurlijke glow. Dit ook dankzij de zachte roze kleur van de blush. Ideaal voor lichte tot medium huidtinten.De textuur kan misschien een beetje korrelig lijken, maar bij het aanbrengen heb je daar totaal geen last van. Het blenden gaat heel makkelijk en je kunt met deze kleur moeilijk overdrijven (handig voor types zoals ik, die wel eens met te veel blush naar buiten lopen). Kortom, een heerlijk lente-product... en ja ik ben een sucker voor lekkere geuren, dus voor mij is dit een dubbele favoriet.

10 opmerkingen:

 1. ziet er pretty uit :D ik vind wat shimmer ook best kunnen, zeker in de lente/zomer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie blush! Ik heb nog geen blush van Bourjois

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleur ! Ik heb maar één blush van Bourjois, het was denk ik zelfs mijn allereerste !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie blush! En hij staat je ook zo mooi :). Je hebt idd gelijk van de geur, die heeft zo'n speciale eigen geur vind ik :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ja, zeker een mooie kleur voor de lente! :D
  Staat je ook mooi, lekker fris maar toch snoepig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow prachtig zomerse wangetjes geeft deze blush ;-) De lipstick staat je ook erg mooi en helemaal in combinatie met de blush.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie shimmer zit erin! Pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat je prachtig! En die subtiele glans heel erg mooi! Ik moet meer voor mat gaan dus bij deze: ik ben een beetje jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen