vrijdag 4 mei 2012

1x1 eyeshadow: teal & purple look

Whooohoo, een beauty tag! Helemaal op mijn lijf geschreven: "1x1 eyeshadow". Van Teri van BellaChique blog kreeg ik de volgende kleuren: teal & purple. Ik wilde een lekker felle look maken, met veel blauw, maar uiteindelijk is het meer purple dan teal geworden ;) Ach ja, nog steeds helemaal mijn ding.Om de kleuren nog meer kracht te geven heb ik witte Shu Uemura cream eyeshadow gebruikt. Op de bewegende ooglid kwam mijn nieuwste MAC pigment, Cornflower. Hij heeft een prachtige midden-blauwe basis met paarse shimmer - ideaal voor deze look. In de buitenste ooghoek en in de crease heb ik een donker blauwe oogschaduw van Inglot gebruikt. Boven de crease kwam een paarse oogschaduw met blauwe gloed goed van pas (ook uit mijn Inglot palette). In de binneste ooghoek de lichtblauwe Inglot kleur, die ik ook al eerder in mijn meest gebruikte kleuren heb genoemd. Door de witte basis zag vooral deze kleur er extra mooi uit.Roze kleur boven de paarse crease en teal kleur langs de onderste wimperrand zijn ook van Inglot... hoe voorspelbaar :P Het was overigens niet de bedoeling om hier een Inglot look van te maken. Maar mijn palettes inspireren mij wel enorm, hier kan ik steeds elke look mee creƫren. Verder op mijn gezicht: moisturizing foundation van Clinique, gemengd met matterende foundation van Deborah Milano op mijn T-zone en voor een vleugje kleur - Barbie-roze creamblush van MAC. Eigenlijk hadden mijn lippen of helemaal nude of juist fel koel roze moeten zijn, maar dat was een beetje mislukt. Toch, al met al, een vrolijke look met mooie koele kleurtjes.

Ik wil heel graag ook een paar mensen taggen, maar ik zou echt niet weten wie dit allemaal wil doen. Dus... laat in een comment weten of je deze tag wilt en ik zal een leuke kleuren combinatie voor je bedenken.

17 opmerkingen:

 1. Prachtig ! Echt een dreamy look !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wooow echt heel mooi! Prachtig! Ik ben er niet goed in om boven mijn ooglid te werken dus sla deze tag over

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi zeg! Die combinatie is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker opvallend, erg mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi, de kleuren zijn ook echt helemaal mijn ding.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, supermooi gedaan!! Teal is echt zo mooi!! Mij mag je wel taggen, lijkt me leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dacht ik al :D Beige en appeltjes-groen! Ben benieuwd ;)

   Verwijderen
  2. Oeh nice! ga ik doen!! :D

   Verwijderen
 7. Heel mooi! Knap staaltje blend werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @IEDEREEN: lieve meiden, dank jullie wel voor jullie comments! Ik lees alle comments altijd, maar wilde hier apart op iedereen reageren! Vind het super leuk!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. PRACHTIG!! maar ik vind je looks altijd mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het een prachtige look en de kleuren, daar ben ik echt dol op!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt een heel erg mooie look! Die kleuren staan je super :D.

  BeantwoordenVerwijderen