dinsdag 29 mei 2012

Accessorize Pink Spice

Hoe speciaal en bijzonder ik Bronze van Accesorize ook vind, toen dit lakje op mijn nagels kwam maakte mijn hart een sprongetje (oké, dat klinkt wel heel dramatisch, maar beauty addicts snappen mij wel). Even voorstellen: Pink Spice.Deze kleur is veel meer roze/rood dan Bronze, ook al zul je nog steeds iets van de gouden gloed in de basis zien. In Pink Spice zit veel meer fijne shimmer. Eerst dacht ik zelfs dat het "gewoon" een glitter-achtig lakje zou zijn. Maar dat is dus een duo-chrome vol met shimmer - pretty! Ook hier zit duidelijk die fuchsia gloed en dat vind ik super mooi (terwijl ik niet eens van fuchsia-kleurige nagellak hou).Ook Pink Spice is bij elk licht prachtig. Bij fel zonlicht zie je vooral de shimmery basis die dan helemaal goud kleurt.. niet zo bijzonder dus. Maar bij ander licht is het een plaatje om naar te kijken. Omdat dit een shimmer lakje is, merk je het ook aan de dekking. Hij denkt nog steeds prima, maar minder goed dat dezelfde Bronze. Ik heb 2 laagjes gedragen, maar het konden dus net zo goed 3 zijn, omdat het bijvoorbeeld bij een van mijn nagels een beetje streperig en oneven was (het lakken bij slecht licht heeft trouwens ook niet geholpen :P). En toch zie ik dit niet als een minpuntje. Alle shimmer lakjes hebben deze eigenschap en bij Pink Spice gaat het lakken nog steeds heel prettig.Als je mij zou vragen welke kleur (Bronze of deze) ik mooier vind, dan zou ik het echt niet weten. Ik vind ze beide prachtig. Ik heb nog 1 lakje te gaan en die is heel anders van kleur. Maar zo langzamerhand wil ik meer van Accessorize nagellak hebben... En omdat ze tegenwoordig o.a. in Utrecht verkocht worden (voor ongeveer 5-6 euro), is het wel heel makkelijk... ;)

17 opmerkingen:

 1. Deze heb ik ook! Echt te mooi gewoon <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleur ! Ik zou hem zelf niet uitkiezen in de winkel maar nu ik het zo op jouw nagels zie ... want.it !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gosh.. die gouden finish weet mij altijd weer te verleiden! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een heel bijzondere kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gorgeous! Ik denk niet dat ze deze kleur hier verkopen, maar ik ga er wel naar zoeken want wauw zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oke. Hiervan gaat mijn hartje ook zéker wat hoger kloppen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind deze mooier dan de Bronze, maar hier zit dan ook een paarsachtige ondertoon in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw dit lakje is erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. die vind ik echt super mooi! :o

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bijzondere kleur, mooi effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat een geweldige kleur <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een ontzettend aparte en gave kleur!

  BeantwoordenVerwijderen