zondag 20 mei 2012

EOTD: Blue Midnight Dust

Ik doe eigenlijk veel te weinig met mijn mooie J'ouvert gelliners. De laatste tijd gebruik ik sowieso weinig gelliner en als ik er dan een gebruik dan is het een good old van MAC. Maaaaaar dat moet beter kunnen, J'ouvert gelliners verdienen namelijk meer aandacht. En daarom bedacht ik me dat ik ze ook als basis kon gebruiken. Even proberen en ja hoor, perfect!Eehm, ja, weer een blauwe look. :) Van de week konden jullie al een lichtere variant zien. Maar dit was eigenlijk de look die ik vorig weekend droeg.... toen ik bij MAC al die andere blauwe spullen kocht... Een nieuwe duidelijke tik? :P Maar dan de look zelf. Hiervoor gebruikte ik vooral Radiant Opal Moondust van Make-up Studio (dit is denk ik een van mijn meest favoriete kleuren geworden). Lichtere accenten van de oogschaduw in de binnneste ooghoek en donkerdere accenten in de buitenste ooghoek. In het midden heb ik royaal mijn mooie Too Faced Midnight Mist aangebracht.Om de kleur richting mijn crease uit te vagen heb ik de perfecte smokey kleur gebruikt, Senna Lavender Smoke. Als highlighter - Nude Did It Again van Catrice. Ik droeg deze look ook nog eens met felle lippen, maar op een of andere manier vind ik het juist mooier staan dan met nude lips. Nou ja, bij een echte weekend-look mag het ook wel... ;)

13 opmerkingen:

 1. Wauw heel erg mooi, staat je erg goed!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gorgeous! Deze kleuren staan je super mooi! Ik ben de laatste tijd ook helemaal gek op blauwe looks (dus ga er vooral mee door voor inspiratie), mijn blauwe oogschaduws maken overuren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blauw staat je super goed als ik dat zo zie op die ene foto!
  Je hebt er ook een prachtige look van gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look! Hele mooie kleuren, staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het echt BANGELIJK dat jij looks blijft verzinnen!! Weer prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Blauwe look staat je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super toffe look, me like hihi!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige look! Vind de producten die je hebt gebruikt ook enorm mooi, die van too faced trekt me echt aan moet ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beste ?

  Ik lees je blog af en toe en elke keer als ik het lees irriteer ik me dood aan je te dunnen wenkbrauwen. Sorry, maar t is echt geen gezicht. Laat ze door een prof epileren als ze een beetje gegroeid zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Anoniem.
   Iedereen zijn mening, toch? Ten eerste, te dunne wenkbrauwen groeien nooit meer aan, geloof me. Ten tweede, veel dikker moeten mijn wenkbrauwen niet zijn, het past niet bij mij. Tot slot, je hoeft er ook niet naar te kijken, toch?

   Verwijderen