woensdag 2 mei 2012

EOTD: Celebrating Queensnight & Queensday

Koninginnedag was zo voorbij gevlogen! Een extra vrije dag, prachtig weer (20+ graden, in de zon was het gewoon heet!) en vooral heerlijke feest-sfeer - wat wil je nog meer. Dit jaar besloten wij om een beetje in de buurt te blijven.. Utrecht dus. 's Avonds waren wij erbij en ook de volgende ochtend (of zeg maar, middag) stonden wij weer te springen (voor zover het leuke muziek was natuurlijk... ik spring niet op alles :P). Vandaag wil ik beide looks aan jullie laten zien.Met zulke gelegenheden mag je los gaan qua kleur en dat is natuurlijk heerlijk. Dan komt mijn Sugarpill quatro palette heel goed van pas. Beide dagen heb ik het dan ook gebruikt. 's Avonds had ik niet veel tijd om een look te maken... en mijn creativiteit presteert waardeloos onder druk... het is dus een vrij simpele oranje look met gouden accenten geworden. Ik heb eigenlijk van alles door elkaar gebruikt: oranje kleur van Catrice en Sugarpill, donker-rode kleur uit Wet 'n Wild palette in mijn crease gemengd met rode Sugarpill, gouden Sleek Sunset kleur langs de onderste wimperrand... uiteindelijk dacht ik zelfs dat mijn look verpest was (zie je, ik kan me niet snel-snel opmaken), maar het viel gelukkig toch nog allemaal mee. Op Twitter had ik nog het eindresultaat laten zien, dus check zeker mijn Instagram (fairynowings)... waar ik ook de look van de volgende ochtend heb gepost.Op Koninginnedag zelf had ik wat meer tijd... en die tijd heb ik ook goed benut. Ik dacht eerst om een soort rood-wit-blauw lijntje langs mijn bovenste wimperrand te maken, maar dat vond ik toch maar niet zo heel spannend... en dus koos ik voor rood-wit-blauw én oranje, alles in een look. Boven mijn witte matte Shu Uemura basis heb ik witte oogschaduw van Paris Berlin gebruikt. Ik besloot om die te blenden met felle rode matte Sugarpill kleur... helemaal vergeten dat deze kleur fel roze kan lijken. Uiteindelijk heb ik nog allerlei verschillende oogschaduws gebruikt om de boel mooier / roder te maken (felle shimmery rode Inglot kleur, rozigere kleuren uit dezelfde Paris Berlin palette, bordeaux rode MAC kleur in de crease). Heel veel blenden en kleuren over elkaar layeren met dit als resultaat. Voor "special effect" in de vorm van mooie shimmer in de binnenste ooghoek zorgde iriserend blauw pigment van MMC. Als highlighter heb ik een van mijn favorieten van Nouba gebruikt. Langs de onderste wimperrand - een heldere midden-blauwe kleur van Inglot, met natuurlijk een beetje Electric van Urban Decay op de waterlijn. Nog een statement in deze look zijn natuurlijk de lippen - gemaakt met behulp van MUFE cream colors en Cha-cha lip tar. Op mijn wangen en als bronzer heb ik een prachtig product van Sisley gebruikt, waar ik binnenkort meer over zal vertellen. Op mijn nagels droeg ik een oud kleurtje van Essence uit Return to paradise collectie. Al met al een lekker felle look (ondanks mislukking van rood-wit-blauw), waar ik helemaal blij mee was.

9 opmerkingen:

 1. Mooie looks, lekker kleurrijk! Zelf ben ik los gegaan met mijn 120 palette. Daarbij kwam veel kleur vrij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beide heel leuk! Ben dol op die oranje look!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de tweede look echt heel gaaf. Beide zijn ze queenday waardig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, die kleuren combinaties van jou toch altijd! supercool! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De onderste look is echt suuuper mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oranje oogschaduw is echt niet mijn ding, maar de 2e look vind ik heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen