vrijdag 25 mei 2012

Glitter Gal Lizard Belly

Sinds Enchantra Glitter Gal nagellak in het assortiment heeft opgenomen, stonden ze al op mijn wishlist... ik hou van holo, vooral hele bijzonder holo, en dat zouden Glitter Gal lakjes moeten zijn. Natuurlijk kon het niet anders: een Glitter Gal nagellak belande in mijn winkelmandje tijdens de laatste shoppingsessie.Glitter Gal heeft allerlei kleuren: roze, zilver, zwart... alles met het holo-effect. Ik vond roze en zilver wel heel erg voor de hand liggend en dus nam ik een risico: ik koos voor donker-groene kleur met de meest bijzondere naam van alle nagellakjes van dit merk - Lizard Belly.Bij indirect licht is de kleur vrij neutraal, heel donker, met een glossy finish, maar je ziet duidelijk dat het niet zomaar een kleur is. Bij zonlicht of direct TL licht zie je pas hoe prachtig het holo effect is...Echt wauw! In het echt vind ik hem nog zelfs mooier dan op de foto's. Maar toch zie je het wel - regenboog! Dat noem ik pas mega holo. Het effect maakt de kleur heel veelzijdig en een lust voor het oog. Ik blijf ernaar staren. De kwaliteit is trouwens ook prima. Dekking gaat vanaf de eerste laag al goed, en al helemaal met twee lagen. De kleur op je nagels is gelijk al heel donker, precies zoals ik hem verwacht had. Het wastje is vrij breed, super makkelijk in gebruik. Het enige - ik moet maar voortaan geen groene lakjes meer kopen... donker-blauw vind ik nog wel oké om te dragen, maar groen (zelfs donker-groen) kan ik (nog?) niet aan. Maar alleen al voor het effect zal ik dit lakje zeker vaak genoeg dragen.

Glitter Gal van 9ml kost € 11,95 en is te koop bij Enchantra.

12 opmerkingen:

 1. Wauw het lijkt net een regenboog in je nagellak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoonweg wauw. Ik hou van holo lakken, zulk mooi effect <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh. My. God. Stunning! Echt prachtig gewoon! Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mij doet het denken aan het heelal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig zeg! Dat holo effect is echt super, en ook de combi met die donkergroene basis is erg tof. Reminds me... Ik moet ook binnenkort mijn holo weer eens tevoorschijn halen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een geweldig mooi holo effect;D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gorgeous! Ik ben ook gek op holo's! Hij lijkt wel veel op de kleur 'black' van Glitter Gal.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fantastisch holo effect, ik moet ook maar eens wat van Glitter Gal proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Glitter Gal is echt héél mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit is weer zo'n typisch 'jij' lakje, en dat groen gaat toch prima?

  BeantwoordenVerwijderen