maandag 7 mei 2012

King of nailpolishes: Konad Professional

Als je aan Konad denkt, dan denk je aan nailart en stempels. Maar wist je ook dat Konad "normale" nagellak heeft? Ik wist wel dat er de reguliere lijn bestond en die trok mijn aandacht niet echt... totdat ik op de huishoudbeurs professionele lijn tegenkwam. Waaaaauw! De vormgeving (prachtige flesjes met holo letters erop) en de kleuren - ik kon moeilijk kiezen! Uiteindelijk heb ik 3 kleuren uitgekozen die ik vandaag aan jullie wil laten zien.Maar eerst wil ik beginnen met de kwaliteit. Die is namelijk uitstekend. Dit is misschien de fijnste nagellak die ik ooit geprobeerd heb. En het verschilt niet per nagellak: zowel de normale kleuren als hele shimmery kleuren lakken even fijn en niet streperig. De textuur is romig, maar zeker niet te dik. Het brengt super makkelijk aan, vooral dankzij het handige (maar niet al te brede) kwastje. Het aanbrengen gaat erg makkelijk, het werkt echt ongelooflijk fijn! De droogtijd is perfect, ik hoef hier niet per se extra middeltjes voor te gebruiken. De houdbaarheid is natuurlijk ook super. Kortom, alles waar een hele goede nagellak aan moet voldoen heeft deze 100%. Ik snap ook eigenlijk niet waarom Konad lakjes niet zo populair zijn als bijvoobeeld China Glaze. Ze zijn het namelijk dubbel en dwars waard. De verkrijgbaarheid is trouwens geen issue: je kunt ze ook bij Enchantra vinden. En nu op naar de kleuren...Bijou Orange is een prachtige metalic/glitter kleur. Eentje met perfecte glans. Dit is echt zo'n kleur waarbij je denkt dat je nagels even een paar minuten in vloeibare goud hebben geleden... love it! De kleur is niet echt oranje, wat de naam doet denken. Het is meer peachy-beige met gouden en roze glans. Zomer, feestdagen - het is eigenlijk een ideale kleur voor elke gelegenheid. Normaal zou deze kleur heel streperig moeten zijn (de vloek van metallic nagellak), maar deze is het absoluut niet.Blue Moon is een hele mooie diepe blauwe kleur. Normaal ben ik niet zo van blauwe nagellak, maar dit soort blauwe kleuren vind ik zelfs chique staan. Het is namelijk bijna zwart, maar je ziet nog wel duidelijk dat het meer is dan dat. Er zit ook hele fijne blauwe shimmer in, die je helaas op de foto niet zo duidelijk ziet doordat er op die dag geen zon was. De finish oogt dus wel vrij romig, maar stiekem zit er ook een hele subtiele glans in.Candy Pink is een snoep-kleurige roze nagellak met licht groene shimmer erin. Neon-kleur op een zachte manier met niet al te sterk Barbie-effect. Ook weer zo'n kleur waarbij de shimmer heel subtiel is, maar je ziet het wel meer dan in Blue Moon.

Deze beauties kosten € 7,49 per stuk en zijn te koop o.a. bij Enchantra.

19 opmerkingen:

 1. Mooie kleuren, heb nog nooit een normaal lakje geprobeerd. De laatste lijkt een beetje op Princesses rule van OPI :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die donkerblauwe staat inderdaad chique :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, die eerste vind ik vooral súpermooi! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes, candy pink is alvast mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zien er toch goed uit, mij trokken ze ook niet echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er 3 van deze lijn van konad. Maar draag ze vrijwel nooit omdat de kwastjes veelste groot zijn. Te groot. Ik ka n er niet netjes me e lakken, en het zijn de grootste uit mijn collectie(met 130 nagellakken..)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw wat een super mooie kleuren ik heb eigenlijk nog niets van de nagellak van konad toch maar is uit gaan proberen.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het zijn echt mooie lakjes. Ook de verpakking ziet er goed uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De eerste en laatste zijn mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het alledrie prachtige kleuren. wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele mooie lakjes! Candy Pink is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, Bijou Orange vind ik prachtig, hele mooie finish!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hey Blue Moon valt me behoorlijk mee, dat is inderdaad een sjieke blauwe kleur, erg smaakvol! Ik ga er mij toch ook eens eentje aanschaffen...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Candypink is echt mooi! Prachtige kleur zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. die donker blauwe kleur vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen