zondag 13 mei 2012

Make-up tafel en alles wat erop, erin en er omheen ligt (video)

Lieve ladies, aller eerst ontzettend bedankt voor jullie reacties op het artikel van gisteren! Het heeft mij even uit een klein diepje geholpen. Dank jullie wel! Ik waardeer elke comment en vind het gaaf dat jullie daar massaal op hebben gereageerd (ik zag ook iemand die anders nooit reageert - top!!).

Maar oké, dat was even tussendoor. Waar het nu om gaat: het filmpje! Vandaag weer een klein stukje stash... enjoy!Ik was (en nog steeds) ontzettend verkouden, dus mijn stem klinkt af en toe heel raar. Ach ja, het schijnt te heersen. Mijn stash is heel dynamisch, ik probeer weer van alles te wijzigen als ik een betere manier van opbergen weet. Vlak nadat ik het filmpje heb opgenomen heb ik alle glitter eyeliners verplaatst. Op dat plekje bewaar ik nu mijn oogpotloden (deze gebruik ik dagelijks, dus wel even zo handig).

15 opmerkingen:

 1. Als ik je filmpje zie denk ik meteen 'ligt daar zoveel???' als ik in je kamer stond leek het minder....maar dan kijk je natuurlijk ook maar met een oogopslag ... Super leuk filmpje vind ik dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je toch prachtige spullen! En wat leuk dat je je mooie MAC lipsticks zo hebt neergezet. Die verdienen dat plekje inderdaad zo ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whaw! Mooie collectie, en ik zie een aantal spullen die ik zelf ook nog zou willen hebben!
  Ik heb geen make-up tafel, dus alles is héél georganiseerd in mijn badkamermeubel.. Ook een hele uitdaging op zich.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk filmpje! :-)

  Misschien leuk om wat lipgloss/ lipstick swatches te maken. Als je toch zoveel hebt haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om te zien! Altijd fijn om andere stashes te zien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw!! echt zo'n typische kaptafel! Jij hebt echt zo'n coole Amerikaanse stash, maar dan wat compacter en minder overdreven:P echt heel cool! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. blij met toevoeging "minder overdreven" :P haha word af en toe bang van mezelf XD

   Verwijderen
 7. Ik had deze vanochtend al op youtube bekeken. De kaptafel is prachtig. Hahaha, inder zoals hierboven word gezegd, heel amerikaans. Dat was ook mijn eerste gedachte. De palette´s van Urban Decay zijn prachtig. Word er meteen weer aan herinnerd dat ik ze ook echt wil. De lade onder de kaptafel is handig. Daar kun je veel in kwijt. Van lipproducten kun je inderdaad nooit, nooit genoeg hebben.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker zo'n kaptafel :) Vast handiger dan de puinhoop die ik dagelijks op de keukentafel achterlaat (want daar heb ik het beste licht en aangezien mijn lief tot laat werkt kan ik 's cohtends niet echt in de slaaapkamer terecht) haha. Ik heb ook een groot etui voor parfum samples, lekker en hadig om mee te nemen. En heb je die Senna The Envelopes al gezien bij Last Chance op de website ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik had er bijna een op The Makeup Show gekocht (nu dus nog steeds spijt)!!! Ze waren echt super goedkoop toen, maar 50 dollar vind ik nu ook niet duur.... prachtig!!!!! <3

   Verwijderen
  2. En ze verzenden het nog internationaal ook *zucht* Het is een wereld vol prachtige verleidingen! ;p

   Verwijderen
  3. hahaha ik weet het..... het is echt erg. ik word er echt hebberig van en dat is een van de redenen waarom ik in september weer naar Berlijn wil... ;) :P

   Verwijderen
 9. Erg leuk om te zien! Grappig dat alles toch uit je case is gegaan hihi. Misschien is het leuk om stash-artikelen te maken per soort product? Dus een artikel wijden aan je collectie blushes en een artikel aan al je highlighters etc.

  BeantwoordenVerwijderen