vrijdag 18 mei 2012

Michael Todd Gabriella Shimmer Blush

Ah, blushes van Michael Todd... erg fijn in gebruik (prima blendable en pigmentatie waar je U tegen zegt) en genoeg kleurkeuze. Hoe blij ik ook met mijn Mango blush ben, er is sinds kort nog een MT blush in mijn stash. Meet Gabriella...Het voordeel van Michael Todd blushes is dat er ook nog eens verschillende finishes zijn. Zo was Mango heel mat, terwijl Gabriella een shimmer blush in. De shimmer is trouwens heel subtiel, verwacht zeker geen glitterbal-effect. Eerlijk is eerlijk, je moet ervan houden. De kleur Gabriella vind ik prachtig, maar ook wel heel apart. Het heeft een koele ondertoon, je zou het bijna een paarsige ondertoon kunnen noemen. Dit is toevallig ook de favoriete blush van Linda van Enchantra. Zij had het zelfs gebruikt tijdens onze purple & gold dare (echt helemaal haar ding, een paarsige blush!). Ik vind hem prachtig, koele kleuren staan altijd zo fris. De blush wilde alleen niet mooi op mijn wangen op de foto... op mijn gezicht leek de kleur een stuk feller, maar mijn camera pikte hem steeds niet goed op. Maar goed, het is denk ik alsnog duidelijk dat MT blushes een super goede kwaliteit hebben.Omdat ik altijd een drang heb om losse dingen te depotten, heb ik het ook met MT blushes geprobeerd.. je kunt ze wel uit de verpakking klikken, maar verder durfde ik er niet veel mee te doen. Er zou vast iets van losse palettes bestaan. Ach ja, ze zijn al prachtig van zichzelf, ook in de losse verpakking.

Bad neuws (tegelijker tijd ook "good news" eigenlijk) is dat Michael Todd stopt met het produceren van make-up. Zij gaan zich volledig richten op skincare. Het gevolg is dat alle items van dit merk nu sterk afgeprijsd zijn in de webshop van Enchantra. De prijs zal dus geen issue meer zijn voor diegene die twijfelden. ;)

10 opmerkingen:

 1. Prachtige blush, staat je super ! Jammer dat men stopt met de make up maar reden temeer om nog snel wat te shoppen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie blush, goede pigment! Jammer dat ze stoppen met make-up

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi! :D ik vind het altijd lastig om echt super roze blushes te dragen, ze zijn bij mij al snel too much >.<

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie blush zeg! Wel jammer dat MT stopt met make - up :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie bush hoor, een stuk subtieler dan ik verwacht van een shimmer blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat je heel mooi die koele kleur! Ik ken het merk niet, ik ga eens neuzen op Linda's site!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh nice! Deze blush staat je ook amazing!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hij ziet er goed uit. volgens mij dekt hij ook erg goed?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. absoluut. pigmentatie is bij alle MT blushes top. maar hij is niet overdreven fel, zoals je kunt zien (alhoewel je dit vast ermee kunt bereiken :P)

   Verwijderen