donderdag 17 mei 2012

Mild je huid reinigen met Biotherm Biosource

Ik merk dat ik steeds meer verzorging van Biotherm gebruik. Het blijft een heerlijk merk. Biopur crème bleek dan geen groot succes te zijn, maar Skin-ergetic serum is zo goed als mijn musthave geworden. Van Peggy kreeg ik twee producten van dit merk om te testen: reinigingsmelk en lotion uit de lijn Biosource.Ik begin met Softening Cleansing Milk. Om eerlijk te zijn ben ik geen grote fan van reinigingsmelk in het algemeen. Het doel van deze producten is dat je na gebruik in principe klaar bent met je reinigingsritueel. Mijn huid voelt als "klaar" pas als ik het met gel/foam heb gereinigd en afgesloten met een lotion. Een reinigingsmelk is voor mij dus meer een voor-reiniger. En dit is absoluut niet minder belangrijk. Vooral als ik foundation draag, wil ik mijn huid eerst bevrijden van al die lagen make-up (alhoewel, valt ook weer mee), voordat ik met de rest begin. Met deze melk lukt dit ook heel goed. Hij verwijdert moeiteloos alle "lagen" op een hele zachte manier (geen trekkerige huid is altijd een voordeel). Het is dus zeker een fijn middeltje. In mijn geval is het ook een kwestie van gewoonte, wat ervoor zorgt dat ik niet super enthousiast over dit product bent: ik vind het makkelijker en sneller om reinigingsdoekjes te gebruiken in plaats van melk. Voor de liefhebbers van reinigingsmelk is dit absoluut een fijne keuze.Maar dan het product dat mij heel aangenaam verrast heeft - Hydra-mineral Lotion, Softening Water. Magnesium, die erin zit, zorgt voor de herstel van je huid en het activeert goede stoffen erin. Behalve dat deze lotion heel zacht is, reinigt hij ook echt heel diep. Soms denk ik dat mijn huid best goed gereinigd is, totdat ik een watterschijfje met deze lotion erop gebruik... gelijk het bewijs dat mijn poriën toch niet zo schoon waren. En dit gebeurt bijna altijd, zelfs 's ochtends nadat mijn gezicht gewassen is. Dat vind ik absoluut een pluspunt. Hoe meer troep uit mijn huid, des te beter.

Producten van Biotherm zijn voor ongeveer 20 euro verkrijgbaar bij verschillende parfumeriën en online (bijvoorbeeld bij Douglas.nl).

7 opmerkingen:

 1. Ik heb hier eens een tester van gehad. het werkt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb zelf niet zo heel veel ervaring met Biotherm (buiten wat staaltjes), maar het lijkt me wel een fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Lotion lijkt me heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo dat klinkt goed! En de prijs waard als ik dat zo lees

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben dan wel weer fan van reinigingsmelken :-) Misschien moet ik deze ook maar is uittesten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lief van peggy dat je dit mocht testen. Fijn om te lezen dat de milk foundation op een zachte manier verwijderd en niet trekkerig aanvoelt. Dit lijkt mij een goed setje.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen