maandag 21 mei 2012

New Love: Accessorize Bronze

Goed nieuws: eindelijk zijn de lakjes van Accessorize te koop in Nederland! Ik kwam ze laatst in het centrum van Utrecht tegen (bij de winkel buiten Hoog Catharijne, tegenover de Tango). Misschien zijn er meer vestigingen die dit verkopen, maar ik ben al blij zolang het in Utrecht-city te vinden is. Accessorize verkoopt trouwens ook make-up, vooral leuk als je er net mee begint. Het waren toch vooral de nagellakjes die mijn aandacht trokken... hallo, de meest prachtige duo-chrome die ik ooit heb gezien...In totaal kocht ik drie kleuren (volgens mij niet allemaal duo-chrome). Ik wilde ze eerst in één artikel laten zien, maar omdat alle drie de kleuren zo enorm bijzonder zijn, vind ik dat iedere kleur een eigen artikel verdient. Laten wij beginnen met de meest bekende, denk ik. Bronze is een gouden kleur met roze glans. Klinkt als een onmogelijke combinatie? Kijk maar goed.Je hebt geen fel/direct licht nodig om de mooie overgang te zien. Het valt al heel snel op dat de kleur heel bijzonder is, zelfs bij normale of zwakke verlichting. De gouden kleur is meer bronze/groenig en roze kleur is de ene keer meer Barbie-roze en de andere keer fel fuchsia roze. Prachtige combinatie!Ooit heb ik gelezen dat nagellak van dit merk niet zo fijn lakt en heel sheer is. Zo heb ik het helemaal niet ervaren. Sterker nog, deze nagellak brengt super makkelijk aan, ondanks het niet al te breed kwastje. Dekking na de eeerste keer was oké, maar na de tweede keer helemaal perfect. Door de shimmer kan het lakje een beetje streperig zijn, maar uiteindelijk zie je er weinig van. Kortom, ik ben verliefd... wat een fijn lakje is dit en wat een droom-kleur! De prijs viel mij uiteindelijk ook wel mee: 5-6 euro. Tja, ik ben een fan!

14 opmerkingen:

 1. ik vind het wel een erg aparte maar mooie kleur :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel apart maar de glans is erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh tof dat ze eindelijk ook in NL zijn! :D
  Ik vind 't een toffe lak!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die overgang van goud naar brons is prachtig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het geeft een speciaal effect. Goed om te lezen dat het wel fijn lakt.
  Leuk kleurtje.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is echt wel een heel speciale kleur! Hij lijkt ook op iedere foto bijna anders. En...ik vind het helemaal iets voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een apart kleurtje! Ik ben gek op aparte kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een mooie kleur. Speciaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahhh, ze zijn er eindelijk!! Ik wacht hier al echt een tijd op! Deze is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat superleuk dat ze ook in Nederland te koop zijn! Hier ook en ik moest er uiteraard ook van hebben, haha. Bronze is idd een prachtige kleur! Bij mij overheerst de gele kleur wel over dag iets meer, maar het is echt een prachtig lakje om naar te kijken :). Ben benieuwd naar de andere swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi warm kleurtje! Ik heb nog een paars lakje van accessorize liggen om uit te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen