dinsdag 1 mei 2012

Nieuw: Lush in Utrecht (mini-shoplog)

Het is eindelijk zover: vorige week is er een Lush winkel in Utrecht open gegaan! Vroeger snapte ik eigenlijk nooit waarom het er nog niet was. Het centrum van het land, een van de grootste steden - why not? En dat dachten misschien mensen achter Lush ook... eindelijk is er nu dus een Lush winkel in het hartje van de stad. Op de Steenweg om precies te zijn, schuin tegenover de grote Hema en naast de kleine Sacha. Normaal zijn Lush winkels altijd heel klein, maar deze is heerlijk ruim. Toen ik er afgelopen weekend was, stond het dan ook zo goed als vol! Tja, de eerste paar weken zal dit vast ook zo blijven, zoals altijd met nieuwe winkels. Even de sfeer proeven en rond snuffelen, ik kon natuurlijk niet met lege handen weggaan...Het is eigenlijk al heel lang geleden dat ik iets nieuws bij Lush gekocht heb... sterker nog, ik had nog zo'n oude stempelkaart, maar de verkoopster vertelde mij dat deze al sinds eind vorig jaar niet meer gebruikt worden... Blijkbaar was Nederland nog het enige land met stempelkaarten en Lush worldwide wil iets uniforms hebben. Wat is nog niet bekend. Maar ze hebben gelukkig nog de potjes... De potjes? Jep, als je 5 lege/schone potjes (het mogen ook douchegel flesjes en jelly verpakkingen zijn) inlevert, dan kun je een fullsize gezichtsmasker uitzoeken. Dit heb ik vooral vroeger heel veel gedaan. Daarom heb ik ook al eigenlijk elke Lush masker geprobeerd (met uitzondering van anti-ageing). Ze zijn allemaal super fijn, maar ik heb toch nog een duidelijke favoriet...Cupcake masker. Oké, het ziet er misschien niet heel smakelijk uit, maar zo ruikt het wel: chocola! Dit masker blijf ik maar opnieuw kopen en dat is niet alleen om de geur. Het is een diep reinigend masker dat voor een goede schoonmaakbeurt op een zachte manier zorgt. Mijn huid krijgt hier altijd een oppepper van, heerlijk. Dit masker heeft mij dus in feite niks gekost, lang leve het verzamelen van lege potjes!

Omdat ik producten van Lush best goed ken, koop ik eigenlijk bijna nooit hele onbekende dingen. Maar ik besloot om dit keer wel twee producten te kopen die ik eerder nog niet geprobeerd heb. Tea Tree Water is een toner voor gecombineerde/vettere huid. Deze zal ik eens proberen als mijn huid weer onrustig is. Dark Angels is een diep reinigende gezichtsscrub voor een vette huid. Je ziet gelijk dat er houtskool in zit (naast rassoulmodder, bruine suiker en sandelhout). Ik ben erg benieuwd, lijkt mij een heerlijk product. Ik houd jullie in ieder geval op de hoogte! :)

17 opmerkingen:

 1. Oh wat een heerlijke producten;D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het Cupcake masker staat nog steeds op mijn To Try List, lijkt me hemels! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heerlijk uit! Ik heb ook nog zo'n stempelkaart, heb hem nog gebruikt toen ik mijn Lemony Flutter kocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het masker cupcake lijkt mij echt heerlijk. Misschien ga ik die ook eens proberen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ruikt de cupcake niet te erg naar chocola?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. veel minder sterk dat die hele lijn van The Body Shop. Je moet eens in de winkel ruiken. Die geur is aangenaam en niet super sterk.

   Verwijderen
  2. Ik vind het erg fijn om te lezen dat de geur niet zo sterk is van TBS, daar werd ik namelijk misselijk van. Ik ga hem ook eens ruiken!

   Verwijderen
 6. Leuke spulletjes! Dat Cupcake masker lijkt me fijn! En alleen al om de naam moet ik 'm hebben. *sucker for cupcakes*

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne spulletjes! Ik ben zaterdag ook even langs gegaan en heb alleen een Karma Bubblebar gekocht. Ik dacht dat je de doorzichtige flesjes niet kon inwisselen.. alleen de zwarte potjes, wat goed dat je dit nu vertelt want ik zou ze zo weggooien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. gelukkig had ik dit van te voren aan Lush op Twitter gevraagd, anders had ik het flesje ook weggegooid :P

   Verwijderen
 8. Ik vind het er altijd erg leuk en lekker uitzien maar altijd als ik iets koop valt het me tegen. Dit ziet er ook weer erg lekker uit maar ik durf er niks meer te kopen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik zou niet van de chocolade kunnen afblijven xD

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben benieuw wat je van de nieuwe aankoopjes vindt! Je weet dat ik zelf niet zo'n Lush type ben, enkel de Lemony Flutter en een handcrème heb ik...masker voor de haren zit al bij iemand anders...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een super heerlijke producten heb je gekocht ik kan het ook nooit laten om zonder producten de winkel uit te lopen het liefst wil ik alles meenemen.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeee zo leuk dat Lush in utrecht is:)
  die maskers zien er heerlijk uit!x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De cupcake masker lijkt me zo fijn! Naww, heb nog maar 2 lege potjes xD ik wil misschien binnenkort ook nog naar de nieuwe Lush winkel toe

  BeantwoordenVerwijderen