zondag 6 mei 2012

The perfect nude... lippencil

Hebben jullie wel eens geprobeerd om een echte nude kleurige lippotlood te vinden? Nou, ik wel en het kan best frustrerend zijn. Alles wat nude zou moeten zijn is uiteindelijk of iets te roze of iets te bruin en nooit licht genoeg. Je zou het zelfs midden-roze of midden-bruin kunnen noemen... hoe bedoel je nude? Ik heb het bij veel merken geswatched, zelf heb ik potloden van Catrice en Urban Decay, maar het is dus echt geen nude. Totdat ik deze beauty bij een MAC counter tegen kwam.... Dames en heren (??), ik wil jullie voorstellen aan dé perfecte nude kleur in potlood-vorm...Kleur What Comes Naturally komt uit een limited edition en dus ben ik serieus een back-up aan het overwegen. In deze limited edition hebben ze ook andere lichtere potloden, maar deze was volgens mij de lichtste. De potlood is best wel hard, maar eenmaal op de lippen wordt hij een stuk zachter. Zodra hij iets warmer wordt, glijdt hij ook makkelijk. De dekking is perfect en dat is wat ik wil bij een nude potlood.Ik gok zo dat de meeste van jullie zich tot nu toe afvragen wat je nou met een nude lippotlood moet... Overbodig? Helemaal niet. Om te beginnen met de functie van een lippotlood waar deze oorspronkelijk voor bedoeld was: door je lippen te omlijsten, ook als je nude lips draagt, ziet het er net iets netter uit en je lippenstift loopt niet uit. Als je potlood over je hele lippen aanbrengt dan heb je dé perfecte langdurige basis voor welke kleur dan ook. En al helemaal met nude lips. Zo op zichzelf ziet het er misschien een beetje eng uit, maar er zijn ook mensen die van dit soort lichte nudes houden.. ;)Breng hier overheen een nude lipstick en je hebt er urenlang plezier van. Met een beetje gloss creër je volume in nude lips. En een fellere kleur gaat opleven met deze basis eronder (lip eraser is zo 2011!). Kortom, ik ben hier verslaafd aan! Dus binnenkort toch maar een back-up halen..?

11 opmerkingen:

 1. Lippotloden worden zo onderschat! Ook door mij, haha. Toch eens in investeren...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad écht een goede nude kleur :O

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou geen back-up halen, een potlood doe je heel lang mee en de nude lippen zijn iets wat je niet altijd doet toch

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat is op zich ook wel een goede reden! :)

   Verwijderen
 4. Wat een toeval, ik heb deze onlangs nog vastgehad...maar niet gekocht. Ik heb er eentje van Too Faced en die lijkt hier erg op.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit! Mijn lippen zijn te gepigmenteerd voor nude. Ziet er niet uit haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze staat op mijn wishlist, echt prachtig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen