maandag 14 mei 2012

Perfectie: Sisley L'orchidée

Mag ik aan jullie voorstellen: officieel het duurste product uit mijn stash? Ik heb deze blush al zo vaak overal voorbij zien komen... niet alleen zijn looks, maar ook de swatches waren prachtig. Het enige wat mij tegenhield was de prijs.. want ja, Sisley. Dankzij de VVV-bonnen van mijn vriend ("hier, kun je weer aan MAC uitgeven") en een flinke bijdrage van mijn kant, werd deze beauty ein-de-lijk van mij...L'orchidée blush is een limited edition blush van Sisley. De verpakking zelf is strak en simpel. Het voelt best zwaar aan en dat vind ik ook best luxe. Ook aan de bovenkant van de verpakking is dezelfde orchidee afgebeeld als vanbinnen. Aan de binnenkant zit ook nog een spiegel en verder geen ruimte voor een kwastje of een sponsje (thank God, vind het altijd zo zielig staan).Wat vooral opvalt, als je de blush voor de eerste keer ziet, is (naast de orchidee) de prachtige shimmer. Dit is dus geen sprayoff. Deze shimmer blijft erop zitten, ook al is het op een gegeven moment wel een beetje bedenkt door de poeder. Maar eenmaal aangebracht is de glans weer helemaal terug.Over de looks van deze blush hoef ik, denk ik, verder weinig over te zeggen. Perfectie. Lichte matte bruine basis met veel roze en peachy/gouden kleur. De zachte kleuren zorgen ervoor dat je deze blush ook als een soort bronzer of een skinfinish kunt gebruiken. In de winkel is mij aangeraden om deze blush met een kleine duo-fiber brush aan te brengen. Ik was geen voorstaander van deze methode, omdat duo-fiber brush vaak niet veel kleur oppikt. Maar met deze blush gebruik ik bijna niets anders. Hij is goed genoeg gepigmenteerd om ook op deze manier aangebracht te worden. En oh, wat is het resultaat altijd mooi!Deze blush geeft vooral een prachtige warme peachy glow. Ik concentreer de meeste kleur op mijn wangen, maar breng het ook een beetje over mijn heel gezicht aan. Mijn huidskleur leeft ermee op, prachtig om te zien. Ik had het al door toen ik in de winkel opgemaakt werd met deze blush (tja, zoiets wil je wel eerst bij jezelf proberen) - in één keer een instant glow, ook als je het alleen als blush gebruikt. De kleur is niet alleen prachtig, maar ook makkelijk in gebruik - hij past namelijk werkelijk bij elke look. Het blenden en het aanbrengen gaat super makkelijk... en ja, dit is nu een van mijn meest gebruikte blushes geworden. Kortom, een absolute musthave voor blush-addicts zoals ik. En de prijs van 70 euro zie ik dan maar als een investering... ;)

38 opmerkingen:

 1. Zucht. Je maakt me jaloers! Inderdaad echt een geweldig mooie blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De blush is echt gorgeous! Bijna zonde om hem te gebruiken gezien de prachtige print icm de prijs ;-) Hij staat je fantastisch, echt een mooie warme zonnige gloed geeft ie. Ik zou hem ook zo willen halen, maar de prijs houdt me nu nog tegen. Misschien ook maar even VVV bonnen vragen voor mijn verjaardag..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De shimmer valt inderdaad heel mooi op. Leuk dat er op het doosje hetzelfde patroon zit als in het doosje. Het geeft inderdaad een mooie, warme glow.
  Mooie blush.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zag het al op twitter voorbij komen dat je deze had gekocht, ik ben wel een tikkeltje jaloers! Hij is zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeee, pretty glansje =)Ook tof dat jij het en als blush en als bronzer kan gebruiken =)))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh pretty ! DIe is echt prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super mooi product! Ik snap je liefde ervoor :) *Zucht* wil hem oo-oook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 70 euro? Ik ben er even niet goed van. :p
  Maar wat is ie mooi! Amai! Wauw! Jullie worden vast beste maatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. In de verpakking dacht ik; oh dat wordt een glitter bom maar hij inderdaad perfectie! Erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw! Wat een pracht product, alleen de prijs, zo jammer haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo mooi! Had hem ook al in het vizier, maar de prijs hield me tegen (en dat zeg ik niet vaak) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat is inderdaad perfectie, wow! Ik ben echt verliefd op de kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw!!! Wat een prachtig product!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hij is echt schitterend gewoon! Staat je goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oooh die ziet er zelfs te mooi uit om te gebruiken!

  x Eline - www.onhighheels.be

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het ziet er ZO mooi uit!! Love it! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. die is echt mooi joh!

  www.jenniefromtheblog.com // www.jenniefromtheblog.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jeetje, hij is echt prachtig! Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh wauw, deze is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Deze is echt ongelofelijk mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. waauw wat een mooi palet en een prachtig resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. De blush is prachtig, maar wel super prijzig haha! Het staat je goed.

  Ik volg je nu via bloglovin, Veel liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 23. zucht.. wat een prachtige blush...
  echt een hele mooie kleur ook als je op je huid zit..

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen