donderdag 31 mei 2012

Rimmel Extra Wow Lash Mascara

Rimmel blijft een van mijn favoriete mascara-merken. Natuurlijk ben ik ook altijd nieuwsgierig naar nieuwe varianten... en al helemaal als er beloofd wordt dat je er "Extra WOW Lash" van krijgt. Dit is een relatief nieuwe mascara van Rimmel die extra opvallende wimpers belooft... eens kijken...Oversized volume building brush easily creates soft to dramatic looks. Nou ben ik niet zo van de soft looks, ook bij mijn neutrale look moeten mijn wimpers lekker opvallen. Voor deze mascara is het geen probleem. Neutrale wimpers zien er ook heel natuurlijk, verlengd en gescheiden uit. Maar met een goede tweede laag wordt het precies zoals ik het hebben wil...Het borsteltje is, volgens mij, niet heel bijzonder. Het heeft wel veel stevige haartjes en dit werkt toch wel het fijnst, omdat dan elke wimper gepakt wordt. Deze mascara kan spinnenpoten-effect geven, maar dan moet je minstens 3 lagen opdoen. Ik zet mijn wimpers altijd stevig met twee lagen aan, al moet ik dan wel een paar wimpers extra scheiden om het kleven te voorkomen. Misschien is volume niet helemaal top met deze mascara, maar voor verlenging en opvallende dikkere wimpers krijgt het van mij een 10. Ook blijft de krul er goed in zitten. Het is een fijne mascara, vooral als je er een beetje voorzichtig mee doet. Kortom, Rimmel heeft mij weer niet teleurgesteld.

12 opmerkingen:

 1. ik vind het niet zo spectaculair :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En voor hoeveel mag hij over de toonbank gaan? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. weet niet precies, had hem met een aanbieding gekocht. Maar ik geloof dat alle Rimmel mascara's zo rond 10-12 euro zitten.

   Verwijderen
 3. Klinkt goed, ik zat laatst te twijfelen of ik deze zou kopen, maar toch niet gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lang geleden dat ik nog eens een Rimmel-mascara geprobeerd heb; dat was toen de Sexy Curves en die vond ik maar niets. Maar deze ziet er wel beter uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er behoorlijk goed uit ! Heb eig nog nooit een Rimmel mascara geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er zeker goed uit! Ik ben alleen bang dat mijn wimpers aan elkaar gaan plakken bij deze

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou het toch bij Max Factor denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij ziet er wel goed uit maar voor mij is ie te dik, ik zou gegarandeerd spinnenpoten hebben na een laag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het geeft jouw wimpers echt een prachtig effect.
  Waren mijn wimpers maar zo mooi gekrult.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen