donderdag 3 mei 2012

Sleek Monaco palette is mine!

Sleek palettes... de budget toppers onder de palettes. Ik heb er twee met best wel extreme kleuren (Sunset, waar vooral veel rode kleuren in zitten, en Acid met felle kleuren, ook wel watercolors genoemd). Ik wilde nog een palette hebben met iets meer draagbare kleuren... nou ja, draagbaar voor mij dan. Als er een paar mooie blauwe of paarse tinten in zitten dan ben ik allang blij. En het moest vooral niet saai zijn. Vandaar dat Monaco palette uit Mediterranean collection al een hele tijd op mijn wishlist stond. Maar het was een limited edition en dus was ik natuurlijk weer eens te laat... totdat Enchantra op haar blog liet weten dat ze weer op voorraad waren! En in de aanbieding... Whut?! Dat moet ik hebben! Zo gezegd, zo gedaan (euhm, besteld). En oh oh oh, wat is hij mooi...In de palettes van Sleek zitten altijd minerale oogschaduws en dat betekent een groot voordeel voor mensen die gevoelige ogen hebben. Ook zijn Sleek oogschaduws altijd erg goed gepigmenteerd. In deze palette zitten niet alleen shimmery kleuren, maar ook een paar prachtige matte tinten. Een liefhebster van matte kleuren, zoals ik, zal hier dus zeker blij van worden.Een voordeel van limited edition palettes is dat alle kleuren een naam hebben. Het is wel jammer dat ze bijvoorbeeld niet op de achterkant staan, maar dat terzijde. Alle kleuren hieronder zijn licht geswatched. Misschien lijken een paar matte kleuren minder goed gepigmenteerd, maar ik wilde laten zien wat je hiermee tenminste kunt bereiken.Beide rijen zien er goed uit, toch? Op de onderste rij zitten kleuren met de meeste shimmer zoals groene Kiwi Zest en lila Lotus Flower. Voor de rest vallen een paar mooie teal-kleuren op. De kleuren in deze palette zijn vooral koel en dat is precies waar ik van hou. Zelfs de wat warmere donkere koper en perzik-achtige kleuren zijn niet te warm, waardoor ik ze goed kan gebruiken. Binnenkort zal ik nog zeker een look maken met deze palette. Eigenlijk heb je niet meer kleuren nodig: er zitten highlighters, donkere kleuren en kleuren voor opvallende accenten in. Voor 7,25 is dit absoluut een musthave. Wil je er zelf ook een? Check zeker de webshop van Enchantra of houd anders hun blog in de gaten.

14 opmerkingen:

 1. Mooie kleuren, alleen iets te veel groen voor mij.
  Wel leuk om een look ermee te zien denk ik :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk zomers palette is het toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OEF! Wat een mooi palet en wat een heeeeerlijke kleuren!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw leuk voor je!
  ik heb hem ook
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh die heb ik ook ! Gebruik hem eigenlijk niet vaak genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze heb ik ook, echt een prachtige palette. Ook ik gebruik deze niet vaak genoeg.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooi! Ik heb er nu ook twee, dankzij jou :), en ik ben er best tevreden over. Inderdaad goeie pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wouw wouw wouw! Dit is er wel eentje voor m'n verlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb hem ook, hoogtijd om hem nog eens boven te halen :D

  BeantwoordenVerwijderen