zaterdag 26 mei 2012

Weekendje Duitsland (video)

Zoals jullie weten ben ik vorige week naar Duitsland geweest. En ik heb mijn camera meegenomen.... een ander filmpje dan normaal, maar ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden. Ik zeg: ga ervoor zitten en enjoy!Heerlijk, alle rust. Ik hou er wel van. Even een paar dagen geen drukte, verstand op nul en genieten... en af en toe natuurlijk ook beauty-shoppen. ;) Het was trouwens ook nog eens de goedkoopste alternatief... wij hadden (heel mans) ook naar Londen en Berlijn gezocht... maar uiteindelijk toch nog hiervoor gekozen. Heel anders, maar precies wat wij nodig hadden.

8 opmerkingen:

 1. Leuk filmpje! Ziet er gezellig uit :D Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mag ik een de titel weten van het eerste nummer in het filmpje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh super leuk filmpje! Ziet er leuk en gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk filmpje! Leuk, zo'n vakantie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, het uitzicht is prachtig. Leuk filmpje. Echt een rustige omgeving.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige omgeving! Krijg nu ook zin om een weekendje weg te gaan met mijn vriend!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er zo romantisch en cosy uit! Weet je wat ik bedacht? Moest iemand vrijgezel zijn (als vrouw of man) leen gewoon Cosmo, ga ermee wandelen en je hebt zo iemand aan de praat! Cosmo is gewoon het ideale flirt accessoire!

  BeantwoordenVerwijderen