zondag 27 mei 2012

Wet 'n Wild's Pride

Zoals jullie weten ben ik vorige week in Duitsland geweest. Om het weekend goed af te sluiten, besloten wij daar ook boodschappen te doen. Wij kwamen in een super grote Amerikaans-achtige supermarkt terecht, net over de grens bij Oldenzaal (Twente). Natuurlijk moest ik ook op de cosmetica-afdeling kijken, maar nooit gedacht dat ik er dit zou aantreffen: Wet 'n Wild! Helaas hadden zij niet heel veel meer liggen, maar nog wel het paletje Pride dat al een tijdje op mijn wishlist stond...Ik denk dat ik niet hoef uit te leggen waarom ik dit paletje graag wilde hebben... blauw! Er zitten ook mooie zeeblauwe kleuren tussen die op de foto's misschien iets te groen lijken. Ook zitten er twee mooie subtiele highlighters bij. Het paletje bevat drie matte (knal)kleuren en drie subtielere shimmery kleuren.De matte oogschaduws zijn super gepigmenteerd en hebben een mooie diepe kleur. Ze zijn helemaal niet poederig of brokelijk, maar voelen zelfs zijdezacht aan.Shimmer kleuren zijn iets subtieler, maar nog steeds prima gepigmenteerd. Voor een sterker effect kun je ze altijd met matte kleuren combineren. Ook de kwaliteit van deze drie kleuren is uitstekend. Hier staan eigenlijk alle Wet 'n Wild palettes om bekend. Voor weinig geld (ongeveer 5-6 euro?) heb je een mooi paletje dat heel fijn in gebruik is. Ik had eigenlijk ook gelijk een look met deze palette willen plaatsen, maar daar ben ik niet aan toe gekomen. Dus dat komt nog zeker wel.
Ik heb overigens vaker gehoord dat Wet 'n Wild in Duitsland verkocht wordt, het is alleen een kwestie van weten waar je heen moet. En anders is er nog altijd het Internet (eBay of NL'se webshops).

15 opmerkingen:

 1. Die blauwe shimmer lijkt me toch nog redelijk sterk gepigmenteerd? Ik kijk al uit naar de look die je hiermee maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woow dat is mooi zeg! Ben benieuwd naar je looks :). Zo jammer dat ze geen wet 'n wild meer verkopen hier.. Het ging net weg toen ik nagellakjes begon te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een mooie palette. Echt zo jammer dat Wet 'n Wild uit de schappen is gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die matte kleuren zijn echt goed gepigmenteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo jammer dat WnW ook in Belgiƫ niet meer verkocht wordt. Wel leuke kleuren, echt iets voor jou :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn om weten dat je die paletjes in Duitsland kunt kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, ik vind de matte kleuren heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kijk al uit naar de look! De pigmentatie is echt super, ik stond er van te kijken, voor zo'n budget merk is dat toch wel sterk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig palette. Die kleuren zijn heel mooi!
  Ik zagze zelf ook in Duitsland, maar had 'm niet gekocht. Don't ask me why, oke?!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De blauwe en de witte kleuren vind ik mooi, shimmer <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey, die heb ik ook!! Mooi is ie he! :D

  BeantwoordenVerwijderen